Седмичен хороскоп 0т 16 до 22 февруари 2015

Седмичен хороскоп февруари

ОВЕН

От понеделник до сряда се случват събиитя, свързани с вашето положение и репутация в кариерата. Позитивните знаци разглеждайте като доказателство за успех в постигането на вашата цел, негативните се постарайте да поправите. Обикновено препятствията ви амбицират, карат ви да се борите за „първото място“. В началото на седмицата това все още не е толкова забележимо – всичко се трупа вътре. Но от 20-21 февруари до 1 април Марс преминава през Овен, както прави това два пъти в годината. Неговата енергия ще направи всички ваши инициативи, постъпки и прояви на чувства максимално открити, резки, силни. Всичко, което се е трупало в душата ви през последните две години и особено през последната седмица, ще се излее в енергични постъпки. Вашата харизма ще се прояви с пълна сила. Отношенията с околните ще приемат „кардинален“ характер – вие решително ще разделите хората на „свои“ и „чужди“. И това ще определи всичко по-нататък.
ТЕЛЕЦ

От 9 февруари до 7 март вие се намирате под силното влияние на друг човек. Това е съдружество, любов или вражда. Може да е и всичко това заедно, реализирано в един човек или поделено между няколко. До 20 февруари тези отношения и взаимодействия носят предпазлив, скрит и твърде безкористен от ваша страна характер. Вие възприемате всичко това като дружба и малко надценявате позитивното в него. От 21 февруари до края на март този човек (или хора) поемат лидерската роля, тласкат ви към ярки, емоционални постъпки и прояви на чувства. Но ако през това време ви притиснат, вие ще изненадате всички със силата на своя гняв. Ако това е съвместен бизнес, вие ще се хванете на въдичката на авантюристични идеи, чийто максимум ще достигне в средата на март. През първата десетдневка на март сте способни да извършите най-необмислени и смели постъпки. В ущърб на своите пари и репутация. Може би това е влюбеност? След 18 март вие ще се вразумите и постепенно ще влезете в своето обичайно уравновесено състояние. но не веднага. Опитайте се да управлявате себе си и събитията.
БЛИЗНАЦИ

До 23 февруари вие можете по най-благоприятен начин да зафиксирате забавените договори, документи, свързани с чужбина, и юридическите процедури, включително брак и назначаване на длъжност. Всички те гарантират стабилност и перспектива за развитие. През първата половина на февруари вие сте попаднали в потока от събития, засягащи вашата кариера. Възможно е да е имало и други интриги и „тайни процеси“. От 20 февруари положението на нещата става все по-очевидно и демонстративно. Обществените и корпоративни въпроси започват да ви „запалват“ като въвличат и вашите приятели. С други думи, животът е изпълнен със социални събития и вие измъквайки се от „примката на времето“, започвате активно да се придвижвате в своите делови проекти. В новолунието се инициира нова страница във вашата кариера – нека тя бъде блестяща.

РАК

През тази седмица сполучливо се оформят служебни документи, изискващи съгласуване с официални организации. В планов режим се подреждат операции, лечение, застраховки и други дейности, които не са нещо ежедневно. През целия февруари за мнозина е актуална темата за роднинските връзки или пътувания. Сега това все още има значение и още цял месец ще ви занимава. В новолуние и веднага след това енергично се заемете с подобни въпроси, за да постигнете гарантирано желания резултат. Ако сте загрижени за своето служебно положение или социален статус, от 21 февруари до 1 април в тази област на живота може да стигнете до важно събитие. Около средата на март максимално нараства вероятността от кардинална промяна на длъжността, заемана от вас, или статуса ви. Старайте се това да доведе до подобряване на нещата.

ЛЪВ

През цялото първо полугодие Лъвовете се намират под покровителството на звездите и могат да разчитат на своя социален късмет. В най-песимистичния вариант – няма да има тежки събития, ще се намери сполучлив изход от трудни ситуации. В оптимистичния вариант – за вас растат шансовете успешно да промените и повишите своя социален статус. Ако не веднага, то поне да се направи първата крачка към това. Периодът на Рибите за вас е период на промени. И затова след 20-21 февруари работете над това така, че всяка малка житейска промяна да променя живота ви към по-добро. През тази седмица си струва да се фиксират и оформят вашите договори и споразумения. Не си струва да разчитате на чужди ресурси, ще останете излъгани. Макар средствата, които постъпват сега, да не са големи, но са си ваши. От 20 февруари до 1 април животът на преподаватели, юристи, пътешественици и командировани ще стане по-активен и ще излезе на ново ниво. И при студентите – също.

ДЕВА

Зависимостта от обстоятелствата и хората около вас остава до 20 март. За септемврийските Деви в брака или деловото партньорство е започнал продължителен период на „измени и неопределеност“. Сега, в периода на Риби, този факт ще диктува събитията повече от другите обстоятелства. В същото време, от 18 до 28 февруари събитията носят смисъл на „момент на истината“. Особено в това, което засяга семейството и домочадието. Така че преценявайте кое е истина. Или поне част от нея. Нека страничните внушения, направени в четвъртък и петък не притъпят вашия здрав разум. А тези внушения ще се засилват още и още през втората половина на март. Доверявайте се не на думите, а на фактите. До 23 февруари се постарайте да зафиксирате в документи всичко, което е нужно и възможно. В името на истината.

ВЕЗНИ

Периодът на Риби е свързан с битовата рутина, с работата и здравето. От 18 до 28 февруари се очакват кризисни събития, които въпреки всичко ще изяснят за вас положението на нещата. За някого откровение ще стане неговото положение и обстановката в службата. За другиго – неговите задължения пред роднини или познати. Своеобразни моменти на истината ще откриват пред вас неприятни неща – имайте ги предвид, правете си изводи. Защото тези тенденции ще влияят върху живота ви до края на годината, засилвайки се около юни. Вашата склонност всичко да обмисляте, преди да действате, ще облекчи решаването на всички възникващи житейски задачи. Имайте предвид само, че от 21 февруари до 18 март вие твърде горещо и въодушевено ще възприемате партньорските отношения (включително и съпружеските). Важното е да не съжалявате после за постъпките си.

СКОРПИОН

Обичайната работа става ентусиазирана, интензивна и подправена с добър финансов интерес. От 20 до 28 февруари вие реално можете да постигнете повишаване на фиксираната част от дохода си. Има смисъл да положите усилия за тази цел. Онези, които живеят от други средства, също могат през този период да получат парична помощ от различни достъпни източници. Неработещите хора в края на февруари и през март трябва да водят по-активен начин на живот – повишената енергия трябва да се изразходва разумно. Заемете се поне с дребен ремонт. Като алтернатива е възможно да се изострят хроничните заболявания. В този случай ще се наложи енергично да се заемете с оздравителни процедури. През последната десетдневка на февруари е възможно да възникнат и финансови трудности, имуществени проблеми, които ще продължат да се разрастват до края на годината. За техния мащаб можете да съдите в четвъртък, петък и спешно да вземете мерки.

СТРЕЛЕЦ

От 20 до 28 февруари животът ще ви запознае с такива личности и семейни трудности, които ви предстои да преодолеете през годината. В по-голяма степен това засяга ноемврийските Стрелци, но не само тях. Съдете за това по събитията в четвъртък и петък. Това е важно, защото те ще се връщат отново и отново до края на годината. Някои от тях през това време може успешно да бъдат отрегулирани или частично неутрализирани с помощта на роднини и официални инстанции. При необходимост, през последната десетдневка на февруари отделете специално внимание на личната си кола, ако е нужно ремонтирайте я. Покупката на нова кола през този период (оформянето на документи) ще ви осигури безопасност. Младите и въодушевени хора ще изживеят от 21 февруари до 18 март радостен и ярък период – животът ще ви подари радостта от влюбването и победи в спорта.

КОЗИРОГ

От 20 до 28 февуари ще получите малък приход, подобно на добавка към пенсия или социални плащания. Ако е необходимо, през тези дни оформяйте финансови документи. Бъдете внимателни към личната си кола, към роднини и колеги – през този период те могат да станат за вас предмет на грижи и неприятности, които ще се наложи да преодолявате едва ли не до края на годината. Избягвайте всякаква неопределеност в значимо за вас информационно поле – грешките и измамите ще ви излязат скъпо. Важни семейни събития ще се случат през първата половина на март и в началото на април. Нека те бъдат радостни, променящи вашия бит и отношенията вътре в семейството към по-добро.

ВОДОЛЕЙ

Рождениците от тази седмица през по-голямата част от годината ще бъдат увлечени от финансови и имуществени въпроси, които могат да се подредят доста успешно. Всичко това няма да падне върху главата ви изведнъж, а ще стане завършващ етап от предишни събития и усилия. Същността на предстоящата за рождениците година е завършване на тригодишни житейски програми, събиране на плодовете. След 20 февруари Водолеите ще трябва да се съсредоточат върху регулирането на собствените им финанси. От самото начало на годината е имало много разходи, парите са изтичали през пръстите. Може да е било и с полза. Ще разберете това по състоянието на вашия бюджет и заплата през третата десетдневка на февруари. Може би ще откриете „черни дупки“ и ще съумеете впоследствие да ги запушите. Заедно с това потърсете стабилен и дългосрочен източник на доход. А най-добре е те да са няколко.

РИБИ

От 19 февруари тази година се раждат представителите на знака Риби. Раждат се в новолуние, което означава за рождениците от четвъртък и петък година, която ще бъде отбелязана с някакво важно събитие. И това събитие ще повлече след себе си верига от събтия в продължение на две-три години. Ако сте намислили да промените своята кариера, социален статус, фамилия (дали не искате женитба?), проявете инициатива. Дори ако сте се родили не в тези дни, а по-късно. Шансовете да постигнете желаното са по-малки, но ги има. Рождениците от събота и неделя също ще изживеят една година във фаза „растеж“. Това предполага ръст на финансите или имуществото, спорни парични операции, търсене на доход по пътя на творчески или спекулативни методи. Няма да бъде излишно, ако тези хора бъдат по-предпазливи и разумни, иначе ще „кипнат и ще изкипят до дъно.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top