Седмичен хороскоп – 13 – 19 юни 2016

ОВЕН 21.03 – 20.04

Според хороскопа за тази седмица, има голяма вероятност от появата на нови хора, идеи и впечатления. И новите хора и новите идеи могат да те обхванат изцяло. Така че се старай да не да преминаваш прага на това, което е разрешено от закона или морала. Например, да се къпеш гол е весело и радостно, но да се къпеш гол във фонтана на градския площад – това е в повече.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Младите Телците може изведнъж да ги обхванат въпроси свързани с обучение, по-възрастните – въпроси, свързани с кариерата, някои от Телците на средна възраст – неочакван любовен роман, а други – липса на внимание или ревност към някого. Така че през тази седмица, Телците по-добре внимателно да следят себе си. Но това не означава, че трябва да инсталират камера у дома, просто е нужно да контролират своите желания и капризи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Близнаците ще са уверени, че знаят и могат, но откъде да си набавят повече нерви!!! Така че, основната задача на Близнаците през тази седмица ще бъде да вземат, купят (или откраднат) от някъде „торба с нерви“, защото техните явно няма да им стигнат. Напразно! Ако се вземеш в ръце, и контролираш своите нерви и своето настроение, то тези седем дни не само че няма да бъдат никак трудни, но ще се окажат много, много благоприятни. Така че основната трудност за теб ще бъдат собствени промени в настроението

РАК 22.06 – 23.07

Раците трябва да следят за своя остър език! И всичко това, защото почти по всеки въпрос те ще имат свое мнение, дори и по въпроси, където вариантите са само два – бяло или черно. Например, казват, че хората се делят на два вида: такива, които обичат караоке и такива, които мразят тези, които обичат караоке. Раците ще се опитват да се противопоставят на другите, с което може да си навлекат излишен стрес от всички страни. Така че, старай се да заемаш страната на по-силния, за да не изпадаш в крайности.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица Лъвовете, повече от всичко, ще ги притеснява жаждата! Но, не в обичайния смисъл на думата, а жаждата за нещо ново! Всичко ново – нова информация, нови хора, нови приятели, нови преживявания и нови емоции. Ето защо много Лъвове ще приличат на Наполеон. И не защото е носил странна шапка, обичал немити жени, бил комплексиран и агресивен, а защото е спал по 4 часа. Желанието да научат нещо ново, може до толкова да погълне Лъвовете и Лъвиците, че за сън да не им остане почти никакво време.

ДЕВА 24.08 – 23.09

При повечето Деви ще продължи натоварения период. Особено за онези Деви, които в последно време им се е случила някаква радикална промяна в живота, в плановете или в мирогледа. През този период, не е нужно да се доверяваш на никого, единствено на себе си. По време на тези седем дни е по-добре два пъти да премълчиш, отколкото да кажеш нещо. Вярно, ще ти бъде трудно да мълчиш и за да се избегнат всякакви неудобни паузи в разговорите, просто сменяй често темата. Да се правиш на луд или глупак е по-добре, отколкото да бъдеш скучен или безинтересен.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Според хороскопа за тази седмица, понякога ще те обхващат изблици на безполезна агресивност, така че в този период е по-добре да ограничиш контактите си с хора. От разстояние пак ще си останеш толкова мил, както и преди. Това касае особено жените Везни. Ето защо, Везни, не провокирайте себе си и другите, сами се покрийте някъде и не се показвайте много. Само не се тъпчете с храна. Яжте толкова, от колкото наистина имате нужда – все пак е лято.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През този период Скорпионите ще търсят… разврат!!! И най-често това ще бъде свързано с финанси! Е, не напразно казват, че парите развращават… И Скорпионите ще търсят, някой който да ги разврати. Така че, през тази седмица, повече от всичко ще ги вълнуват два въпроса – пари и секс. И ако се намери някой, който да ги “разврати“ с пари и добър секс, то пълното удовлетворение им е осигурено. Разбира се, Скорпионите няма да се ограничат само до пари и секс, но все пак, тези въпроси сега ще имат голямо значение за тях. Въпреки че и други наслади също ще ги интересуват.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Стрелците ще бъдат много импулсивни и заредени с енергия! Поради това е необходимо да удържат своята импулсивност, а от друга страна правилно да използват този положителен заряд с енергия! Ако изпълниш тези две условия, ще бъдеш в състояние да реализираш всички начертани планове. Основното е да не се отказваш, когато се появяват проблеми!

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица по-голямата част от Козирозите ги очаква разрив между техните желания и действителните им възможности. Така че, дори цял ден да хвърляш мрежи, надявайки се да уловиш златната рибка, пак няма да успееш. Ето защо хороскопът те съветва да съотнесеш реалността до своите желания и фантазии.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Водолеите трябва да се вземат в ръце, защото през тази седмица не ги очаква нито почивка, нито житейски уроци, а изпити. По това време, Водолеите трябва да бъдат подготвени за неочаквани изпитни билети от живота. Този период, дори за много от възрастните Водолеи, може да се нарече сесия. А с влизането в сесия започват великите студентски притеснения. Е, и нерви! Така че, за мнозина тази седмица може да се окаже повратна точка, като и всеки изпит.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица е подготвила за Рибите различни изненади. Както знаем, събуждайки се в светло настроение, всяка изненада се възприема като начало на нов живот. Ето защо, в много отношения, именно реакцията ти на тези „изненади“ ще покаже колко дълго те ще продължат. Започнеш ли по-спокойно, прагматично и правилно да гледаш на нещата и ситуациите, ще можеш правилно да реагираш. С което ще направиш впечатление и ще се издигнеш в очите не само на обкръжението си, семейството, шефове или колеги, но ще бъдеш щастлив и доволен от себе си.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top