Седмичен хороскоп 15 – 21 май

хороскоп

ОВЕН

Задачата ви през тази седмица ще бъде да поработите върху маниерите си. Натрупало ви се е много и ви е трудно да бъдете сдържани, но това ще е важно за развитието на бизнеса ви през периода. В понеделник и сряда трябва да въздържате емоциите си, особено негативните. Това ще ви позволи много бързо да се справите със ситуацията, в която сте изпаднали. В четвъртък се опитайте да приведете цялата документация в ред, за да се предпазите от финансова грешка. Почивните дни използвайте по предназначение и забравете за всякаква работа, дори и домашната. В отношенията с партньора е най-добре да затворите едното ухо и другото око. Пропуснете това, което би могло да ви обиди. Не си губете времето в напразни спорове. Скоро това настроение ще отмине, а вие ще съжалявате. Може да отделите време, за да посетите свои приятели в провинцията.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица вие и вашият комфорт трябва да бъде на първо място. Не за друго, а за да може да бъдете по-производителни. Ще ви се наложи да действате бързо и гъвкаво особено през първите два дни на новата работна седмица. В средата на седмицата за себе си ще напомнят и домашните ви задължения. Най-добре си „разчистете сметките“ и с тях, защото в края на седмицата може да се окаже, че няма да имате нито минута спокойствие и почивка през уикенда. В отношенията с любимия се опитайте да бъдете снизходителни към половинката ви. В края на седмицата е възможно да почувствате емоционално напрежение, безпокойство и не е изключено да имате проблеми със съня. Не се плашете! Просто ви е нужна добра почивка.

БЛИЗНАЦИ

Запретнете ръкави и се пригответе да се поизпотите, но не от топлото време, а защото ще ви се наложи да поработите здраво. Ако искате да постигнете поставените си цели ще трябва да разчитате на собствените си сили. Дори да ви предлагат помощ, помнете приказката за вълка и врата му. Много е вероятно, ако разчитате на колегите си, те да ви подведат. Не очаквайте, че околните ще се подчиняват на всяка ваша мисъл, само като щракнете с пръсти. Ще се наложи да положите доста повече усилия. В личен план бъдете умерени и отговорни. Ако имате сериозни планове, няма да мине без компромиси. Проявете разбиране към желанието на партньора ви и той ще постъпи по същия начин с вас, когато имате нужда от това.

РАК

Седмица, изпълнена с моменти на щастие и взаимност във връзката очаква представителите на знака Рак .Сега за вас идва времето, което трябва да се радвате на живота и да се възползвате от всяка ситуация, която ви се предостави. Седмицата е подходяща за промени. Можете да ги започнете с лека в имиджа си, след това стила си на общуване и да приключите с по-сериозна промяна на работното ви място. Всичко, на което се решите ще бъде към добро. Имайте предвид, че средата на седмицата е подходящ ден за начало на пътуване в приятна компания. Ако останете в града в четвъртък и петък не губете време, защото може да го използвате за завършване на важни дела. Почивните дни ще можете да използвате за общуване с роднините и децата и то без възникване на някакви конфликти или неприятни ситуации.

ЛЪВ

Седмица на спокойствието и себеутвърждаването очаква представителите на знака Лъв. Може да не се притеснявате, че ще настъпят някакви сериозни промени. Амбициите ви ще помагат за подобряване на финансовото ви положение, а също така и за затвърждаване на успехите в професионалната сфера. Възможни са някои непредвидени разногласия с партньора ви, които ако искате да преодолеете ще се наложи да положите немалки усилия, а от друга страна вероятно ви очаква началото на нов роман. Стискайте палци и се молете той да ви донесе нещо по-добро. Ако искате плановете ви да се изпълнят, то тогава разказвайте по-малко за себе си и за тях. Щастието обича тишината и не се радва на хвалби.

ДЕВА

Тази седмица представителите на знака Дева ги очаква покоряването на служебни върхове. Още през първите работни дни е възможно да се превърнете в незаменим работник с каквото и да се захванете на работното си място. Във всеки случай трябва да бъдете внимателни, за да не се окаже, че вас ви товарят с всичката работа, защото сте си спечелили репутацията на човек, който може сам да се справи с всичко. Във вторник и сряда не трябва да отказвате покани за приятно прекарване и общуване. Петък е подходящ ден за неангажиращи интелектуални разговори на по чаша питие. Края на седмицата може да отидете на разходка в планината, но съблюдавайте правилата за безопасност и не тръгвайте по непознати маршрути.

1 2

Подобни статии

Top