Седмичен хороскоп 25 април – 1 май

Овен

През седмицата по една или друга причина ще имате повече натоварвания. Ще възникне напрежение свързано с финансови отношения с хора отблизо и далеч. Възможни са по-малки или твърде несигурни парични постъпления и печалби. Ще се готвите за важно събиране или гостуване в близките седмици.
Предстои ви важно откъм събития време и вие ще започнете своята подготовка още през тези седем дни.
Покана за гостуване свързано с важно събитие в дома на роднини или приятели.

Телец

Тази седмица ще ви се наложи да се погрижите или да поемете по-сериозен ангажимент, разход свързан с имот или имущество. То може да се намира в друго населено място или в момента да пътува. Възможни са непредвидени усложнения или допълнителни разходи. През тази седмица ще имате добри финансови възможности или предложение свързано с допълнителни доходи. Внимавайте в отношенията си с жени, особено когато споделяте лична, интимна или друга важна информация.
Бъдете предпазливи в твърде близките си отношения.

Близнаци

В края на април ви предстоят ви няколко срещи или виртуални разговори тази седмица, които ще определят успеха или края на някои ваши планове и очаквания. Плановете ви ще се променят понякога всеки ден или час поради възникването на нови обстоятелства. Внимавайте с предложение за покупка или продажба, което може да има връзка с мъж.
Независимо каква изгодна оферта ще получите, проверете детайлите и не разчитайте само на усмивка или обещание.
Неочакван труден момент в семейството свързан с личен или професионален проблем на роднина.

Рак

Седмица, в която трудно ще намерите време за самите себе си. Предстоят ви сериозни или неотложни ангажименти, изпълнение на обещания свързани с хора отблизо и далеч. Ще имате общи планове, уговорки и действия. Ще се върнете към ваша стара идея да реализирате свой личен или професионален план, поради възникването на благоприятна за това ситуация.
Може да ви бъдат поискани пари на заем от приятел или да имате други финансови отношения с приятели, които няма да ви създадат проблеми.

Лъв

Тази седмица финансови притеснения ще изискат от вас по-разумно харчене на средства. Избягвайте конфликти свързани с пари, защото причината или вината за тях няма да е нито само ваша, нито само на другата страна. Промени в планове, неприятност или премеждие свързано с пътуване на човек от приятелското ви, професионално или съседско обкръжение.
Може да се разделите с приятели, които ще отпътуват за друг град или държава за празниците през май. Неприятна, тъжна новина свързана с млад човек. Жените Лъв да бъдат по-разумни и практични в действията си.
Помнете мъдрите думи, че понякога се налага да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата.

Дева

Тази седмица може да сте натоварени с битови или имотни проблеми. Може да ви се наложи да решавате такива проблеми, които касаят ваши роднини или близки приятели. Важно събитие в живота на дете на ваши приятели или съседи. Може да бъдете поканени на подобно събитие или празник или да проведете емоционален телефонен разговор по тази тема.
Сериозни здравословни проблеми могат да възникна около жена, която има роднинска или приятелска връзка с вас. Най-вероятно тя живее в друго населено място или се лекува надалеч от вас.

Везни

Тази седмица ще следите различни събития или ще очаквате новини свързани с млад човек. Вероятно е новини, разговори, събирания свързани с момче или мъж. Седмицата ще ви донесе изненадващ подарък или предложение. Преди всичко хубавите неща ще дойдат по линия на жени, които са около вас: роднини, приятелки, колежки… Възможна е неочаквана материална печалба от тото или лотария за мъжете Везни.
При семейните представители на знака седмицата ще е малко по-сложна. Въпреки всичко тази седмица ще е подходяща за разрешаване на емоционален проблем в брака ви.Изненадайте някого с покана за вечеря.

Скорпион

През тази седмица ще имате важен, интересен или определящ бъдещето ви разговор с роднина или приятели. Възможно е да получите покана или предложение от такава личност. Възможно е да получите покана или предложение от такава личност. Важно събитие с човек, който живее в друго населено място.  Тази личност вероятно е от вашето приятелско или семейно обкръжение. Очаквайте специални моменти, изненади, жестове на внимание и любов. Жените Скорпион ще запомнят тази седмица с един успех или шанс, който съдбата ще им даде.
Сънища свързани с жена, които ще имат важно значение като предсказание за бъдещето ви.

Стрелец

Тази седмица могат да възникнат неприятности от емоционален характер свързани с новина, нечия интрига или клюка, злонамерени действия спрямо вас по един или друг начин. Ако държите на любовта си пазете я от негативните влияния на хора, които имат други цели в живота, противоположни на вашите. Възможно е да получите покана или предложение от такава личност. Важно събитие с човек, който живее в друго населено място.  Тази личност вероятно е от вашето приятелско или семейно обкръжение. Очаквайте специални моменти, изненади, жестове на внимание и любов. Жените Скорпион ще запомнят тази седмица с един успех или шанс, който съдбата ще им даде. Сънища свързани с жена, които ще имат важно значение като предсказание за бъдещето ви.

Козирог

Тази седмица може да се окаже по-емоционална в отношенията ви със син, внук, брат, племенник и друг млад мъж от семейството ви. Ако сте родители на пораснали вече деца ще имате затруднения в общуването си с тях. Възможно е на самите деца да им бъде трудно да обяснят, отстоят свои желания и цели.  Тази седмица ще ви се наложи да посетите определени хора или инстанции по финансови въпроси, уреждане на недоразумения свързани с пари, плащания, кредити и др. Като цяло седмицата ще е стабилна във финансов план и могат да се очакват конкретни финансови постъпления, както от вас самите, така и от страна на останалите членове на семейството ви.

Водолей

Голяма част от родените под знака на Водолей ще усетят майско празнично настроение още от тази седмица. Ще имате и различни поводи за събирания свързани с лични празници на приятели или роднини. Възможен повод за празнуване може да се окаже ваш личен успех или успех, признание на близък роднина.  Може да очаквате повече от обичайното срещи, покани, предложения. Уреждане на важен за вас документ или получаване на важно предложение, информация, което всъщност няма да е изненада за вас. Тази седмица може да получите пари, които да дойдат по линия на роднински, приятелски или професионални контакти с хора отблизо и далеч.

Риби

Седмица, в която ще имате добри доходи и печалби от работа или бизнес, обществени или благотворителни изяви и др. Получаване на пари чрез банка, финансова институция, паричен превод и др. Получаване на пари чрез банка, финансова институция, паричен превод и др.
Ще очаквате важно събитие, среща или гостуване на жена, която вероятно ще дойде от друго населено място. Пътуване за младите жени, което ще има връзка с един специален за вас човек. Преди всичко тази седмица очаквайте пари или печалба, както и радостни новини свързани с такива.  Ако очакванията ви не се реализират сега, вината за това ще е в бюрократични проблеми или необичайни обстоятелства.
Изненада свързана с телефонно обаждане или емайл отдалеч.

Източник: dunavmost.bg

Подобни статии

Top