Седмичен хороскоп 28 юли – 3 август 2014 г.

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН

С настъпването на новата седмица ще има възможност да се заемете с осъществяването на инициатива, която би могла да ви осигури задоволително финансово благополучие. Стремете се да предприемате добре премерени ходове, когато реализирате идеите си, за да не бъде застрашена професионалната ви сигурност. Не очаквайте интимната ви половинка да приема безропотно всяко ваше желание! До средата на седмицата сблъсъците и недоразуменията в отношенията ви с колега може да попречат за осъществяването на определена ваша делова инициатива. Постарайте се да съсредоточавате усилията си върху главното, като оставяйте на заден план реализацията на проектите, върху които не успявате да установите контрол. Пазете се от разхищение в материално отношение. Много от вас ще съумеят да се съсредоточат върху задълженията, заради чието изпълнение очаквате да постигнете развитие в деловата сфера и в материално отношение. Имайте предвид, че умението ви да се съсредоточавате върху главното ще ви помогне по-лесно да постигнете целите, които сте си набелязали. Среща с приятел ще ви настрои на носталгична вълна. Около средата на периода не се поддавайте на чуждо влияние, тъй като ще дадете достатъчно основания на хората от прякото ви обкръжение да се възползват от добротата ви само и единствено в своя полза. В любовта късметът ще бъде на ваша страна, така че не го изпускайте! В края на седмицата изключително точно и умело използвайте думите си, ако не искате да възникнат сериозни проблеми поради това, че не сте били достатъчно дипломатични. Имайте предвид, че добрият ви тон може да отключи редица затворени пред вас врати. През почивните дни действайте решително, за да постигнете личните си желания, но се съобразявайте и с потребностите на човека до вас. В случай че се отнасяте отговорно към финансовото си положение, то е малко вероятно да се появят каквито и да било проблеми. Много от вас ще имат възможност да заздравят личните приятелства, които създадохте неотдавна. Постарайте се да действате така, че и да изпълните текущите си отговорности, и да си осигурите време за отдих.

ТЕЛЕЦ

През първия ден от седмицата заложете на динамиката в личен и в професионален план и нещата за вас ще се развиват изключително благоприятно. Постарайте се да не поемате излишни рискове, с които да поставите под съмнение сигурността си в материално отношение. Опитайте се да изгладите някои недоразумения в отношенията си с приятел или роднина. До средата на седмицата използвайте възможността да установите нови правила на работното си място, за да се справите по-успешно със съществуващите в професионалната сфера предизвикателства. Стремете се да проявявате голямо разбиране към особените ситуации, в които попадате в личен план. Не поемайте излишни рискове от материално естество. Добре е да се съсредоточите върху неотложните си ангажименти, които имат потенциал да ви донесат удовлетворение и стабилност в материалната сфера. Не се колебайте да бъдете откровени в отношенията си с интимната половинка. Около средата на периода ще има възможност да се заемете с реализацията на делата, които може да ви донесат значителни делови и материални ползи. Демонстрирайте готовност да се справите с текущите си затруднения, независимо от какъв характер са те. В края на седмицата се постарайте да откликнете на желанието на интимната си половинка и се заемете с изпълнението на определен личен ангажимент. Постарайте се внимателно да проучите възможностите, с които разполагате на работното си място, особено ако сте пред прага на подписването на конкретно споразумение. През почивните дни много от вас ще отбележат, че положението им в личен план чувствително се подобрява – това и ще промени до голяма степен потребността от извършване на каквито и да било промени. Не поемайте каквито и да било ангажименти към член на семейството си, освен ако не сте сигурни на сто процента, че ще изпълните поетите обещания. Благодарение на някои допълнителни приходи много от вас ще успеят да възстановят баланса в материално отношение.

БЛИЗНАЦИ

В началото на седмицата заложете на движението, на пътуванията и на възможността да разширите личните и деловите си хоризонти. Степенувайте по важност изпълнението на ангажиментите си и не се страхувайте да се отдадете на пълноценен отдих в първия удобен за вас момент. Не отказвайте, ако ви отправят покани за забавления. До средата на седмицата се опитайте правилно да се възползвате от възможностите, предоставени ви от съдбата. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат по изключително благоприятен начин. Стремете се от осъществените срещи да извлечете желаните от вас ползи. Не е изключено да бъдете приятно изненадани от някои допълнителни приходи. Ще има възможност да осъществите важни срещи и контакти, благодарение на които ще постигнете развитие на инициативите, по които работите от известно време. Ръководете се от личните си разбирания и от целите си – така за вас ще се създават значително по-благоприятни от досегашните ситуации. Около средата на периода се стремете да организирате така реализацията на инициативите си, че тя да ви носи ползите, на които се надявате в личен и в професионален план. Постарайте се да така да съставите програмата си, че да имате време за развлечения и за пълноценен отдих – така, както желаете. В края на седмицата ще се открие възможност да се заемете с тези дела, които биха могли да осигурят значително развитие на ваша идея. Постарайте се да действате съобразно с личните си стремежи, като се доверявате на изостреното си чувство за справедливост. През почивните дни пътуванията, развлеченията и срещите с приятели ще имат позитивен ефект върху вас, така че не се пропускайте възможността да им се наслаждавате. Опитайте се да степенувате по важност изпълнението на задълженията си към семейството. Много от вас ще се вълнуват заради предстоящ ангажимент, който ще ви донесе мечтаната печалба. Пътуванията на близки разстояния ще помогнат да разширите кръга на приятелите си.

РАК

С настъпването на седмицата ще има възможност да разрешите някои съществени проблеми – делови и материални. Напълно възможно е да ви върнат пари, които смятахте за безвъзвратно изгубени. Не е изключено част от вас да обмислят да направят промяна в личен план, която може да е свързана със смяната на жилището. До средата на седмицата овладейте процеса да трупате негативни емоции и не се самонавивайте, че нещата вървят към все по-зле! Стремете се по позитивен начин да разрешавате въпросите, от които зависи материалната ви стабилност, и ситуациите за вас ще се подреждат изключително благоприятно. Планирайте предстоящо пътуване. Не се опитвайте да наложите на заобикалящите ви собствените си разбирания и очаквания от живота. Имайте предвид, че това, което вие считате за нормално, може да е неприемливо за околните. Стремете се да бъдете добре информирани за всичко, което се случва край вас. Около средата на периода не търсете материалните ползи, без да се интересувате какво ще бъде развитието на предприетите от вас инициативи в деловата сфера. Погрижете се делата ви да се развиват според очакванията ви, като откриете и правилните хора – съмишленици, които да ви подкрепят в предприетите от вас инициативи. В края на седмицата работата в екип ще ви носи ползите, на които се надявате в професионален и материален план. Стремете се добре да разпределяте силите си, за да реализирате плановете си. Не отказвайте подкрепа от приятел! Финансовото ви положение няма да бъде особено стабилно, така че избягвайте да правите каквито и да било решителни ходове в това направление. През почивните дни се съобразявайте със семейството си, но също така обръщайте внимание и на личните си потребности. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, решили се да направят промени в жилищната обстановка. Семейните ви дела ще се развиват според очакванията ви, което и ще ви помогне да преодолеете редица стоящи пред вас до момента трудности. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри благодарение на това, че ще ви върнат пари, които дадохте неотдавна назаем.

ЛЪВ

През първия ден от седмицата е наложително на работното си място да проявявате гъвкавост, за да съумеете по възможно най-благоприятния начин да преодолеете предизвикателствата, пред които се изправяте. Погрижете се да разрешите недоразумения, съществуващи в отношенията ви с близък, роднина или с партньора в любовта. Не поставяйте пред интимната си половинка неизпълними изисквания. До средата на седмицата, ако на работното място проявявате пасивност, ще избегнете възможността да допуснете грешка поради недостатъчно внимание от ваша страна. Стремете се да събирате информация от различни източници, която ще бъде изключително полезна при взимането на важни решения или за избора, пред който неминуемо ще се изправите. Съсредоточете се върху изпълнението на делата, които биха могли да ви осигурят стабилност на работното място. Много от вас ще успеят да се посветят на заниманията от личен характер, които отлагате от известно време. Пътуванията за удоволствие ще имат възстановяващ ефект върху здравето ви. Около средата на периода планирайте педантично предстоящите си инициативи от делови и личен характер. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас може коренно да се променят, ако не подходите добре в най-подходящия момент. Стремете се с правилно отношение да изгладите недоразуменията, възникнали в отношенията ви с роднина или с възрастен член на семейството ви. В края на седмицата се доверете на личната си преценка, но също така и на опита, който сте натрупали през годините. Имайте предвид, че благодарение на добре разпределените от вас усилия ще постигнете реализацията, на която се надявате. Добре е да приключите със служебните си задачи в срок и да отделите достатъчно време за отдих. През почивните дни много от вас ще съумеят да се справят с недоволството на възрастен член на семейството – добре е да запазите присъствие на духа, дори и да съзнавате, че правотата е изцяло на ваша страна. Действайте разумно и без излишни емоции, за да излезете от деликатната ситуация! Въздържайте се от крайни действия и импулсивни решения, защото рискувате да нарушите постигнатия от вас баланс в лично и в материално отношение. Постарайте се да подкрепяте човека до вас, независимо от това какви компромиси вие самите трябва да направите.

ДЕВА

С настъпването на седмицата с повишено внимание правете всякакви нововъведения или промени в делови или в личен план. Съсредоточете се върху изпълнението на ангажиментите, които биха могли да ви гарантират спокойствие в професионално или в лично отношение. В случай че се открие възможност, не се колебайте да осъществите пътуване с цел отдих. До средата на седмицата не се поддавайте на импулсивността си, ако искате да съхраните постигнатото от вас в професионален план и в материално отношение. Организирайте как да реализирате инициативите си, така че да не изпадате в каквито и да било крайности. Вглеждайте се в детайлите – това би могло да ви спести и редица материални загуби. Избягвайте да поемате ангажименти, за чието изпълнение ви липсва нужната компетентност. Постарайте се да използвате наличните ресурси, за да постигнете развитието, на което се надявате в професионалната сфера. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно. Около средата на периода заложете на заниманията, които може да ви донесат мечтаната реализация в професионалната сфера. Доверявайте се на интуицията си, но не я следвайте сляпо, особено ако искате да съхраните стабилността си. Моментът ще се окаже ключов за много от вас в лично отношение. В края на седмицата много от вас ще се радват на висока трудоспособност, която ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства в професионален план и в личната сфера. Стремете се да не казвате повече от необходимото, тъй като думите ви може да не бъдат възприети правилно. През почивните дни не си позволявайте да поемате ангажименти, за които не знаете дали ще успеете да изпълните в определените срокове. Стремете се да организирате личните си проекти адекватно, като се опирате на способността си да планирате умело времето си. Направете необходимите крачки, с които ще подобрите цялостно здравословното си състояние. Освободете се от свой вреден навик и се опитайте да внесете повече успокоение в душата си.

ВЕЗНИ

През първия ден от седмицата ще има възможност да се заемете с реализацията на конкретна своя идея, която ще ви помогне да постигнете завидно финансово благополучие. Умението ви да общувате и да убеждавате ще ви осигури солидната подкрепа на хора, които ще застанат и финансово зад гърба ви. До средата на седмицата се откажете от реализацията на идеи, за които ще ви е необходим много по-голям ресурс. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат по изключително благоприятен начин, но не без лично да пожелаете да доведете до успешен завършек вече започнатите от вас промени. Отложете някои крупни покупки или инвестиции! Разрешавайте навреме възникналите проблеми и недоразумения във взаимоотношенията с прякото си обкръжение. Постарайте се да обсъждате открито целите си с хората, от които сте по някакъв начин зависими на работното си място. Обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако в последно време имате и оплаквания. Около средата на периода не отказвайте да се вслушате в съветите, дадени ви от приятел, познат, колега или делови партньор, но окончателното решение задължително трябва да бъде изцяло ваше. Стремете се тактично да разрешавате възникналите проблеми в отношенията ви с интимната половинка. В края на седмицата се стремете съвестно да изпълнявате ангажиментите, които сте поели към началник, клиент или делови партньор. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат изключително благоприятно, така че се съсредоточете върху важното и загърбете всичко останало. През почивните дни не си позволявайте да проявявате несъобразителност спрямо възрастните или най-малките членове на семейството си. Опитайте се да организирате личното си време така, че да осъществите личните си намерения. Не взимайте твърде присърце чуждите проблеми, тъй като емоционално това няма да ви окаже какъвто и да било позитивен ефект, а и в същото време рискувате да навредите на здравето си.

СКОРПИОН

В началото на седмицата не се колебайте да се заемете с осъществяването на инициативите, които могат чувствително да подобрят материалното ви положение. В случай че искате да внесете някои промени в личен план, моментът е изключително благоприятен за това. Авантюристичната нагласа на самотните представители от знака ще предизвика интересни събития в лично отношение. До средата на седмицата правилно насочвайте усилията, които влагате в професионално или в лично отношение. Ще има възможност да се заемете с организацията на своя идея – това може да ви осигури делова и материална стабилност. Сложете в педантичен ред документите си на работното място и нещата ще се подреждат по изключително благоприятен за вас начин. Организирайте изпълнението на инициативите, които ще гарантират и спокойствието ви в материално отношение. Около средата на периода се отнасяйте с внимание към хората в прякото си обкръжение. Действията ви на този етап ще ви помогнат да преодолеете съществуващите трудности в отношенията ви с най-малките и възрастните членове на семейството ви. В края на седмицата много от вас ще копнеят за промяна в личен план, което и ще доведе до някои непредвидени сблъсъци с интимната ви половинка. Постарайте се да отговорите на високите изисквания, поставени ви в службата от началник, клиент или делови партньор. През почивните дни обърнете внимание на здравето си, особено ако в последно време имате конкретни оплаквания. Търсете съмишленици сред приятелите си, ако сте пред прага на важен избор в живота си. Не давайте, но и не взимайте пари назаем. Съсредоточете се върху главното в личен план. Опитайте се да подхождате с повече разум и с разбиране към потребностите на интимната си половинка. Постарайте се да върнете заем, който ви дадоха неотдавна.

СТРЕЛЕЦ

С настъпването на седмицата ще имате възможност да се посветите на изпълнението на инициатива, която може да ви донесе значителни материални ползи. Умението ви да комуникирате с различни хора ще ви осигури широката подкрепа, от която се нуждаете на този етап. Избягвайте да правите драстични промени в живота си, освен ако не сте ги подготвили предварително до най-дребните детайли. До средата на седмицата се пазете да не се предоверявате, тъй като никога не бихте могли да бъдете на сто процента сигурни в лоялността на хората около вас. Опитайте се по правилен начин да преценявате плюсовете и минусите от обстоятелствата, в които попадате в личен и в делови план. Много от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си. Не се подвеждайте, ако възникне възможност да бъдете значително улеснени в деловата сфера или материално. Преди да направите каквато и да било решителна стъпка в едно или друго направление, трябва да сте сигурни, че няма да допуснете грешка. Така организирайте изпълнението на част от личните си инициативи, за да си осигурите и време за отдих. Около средата на периода не си позволявайте да поставяте ограничения пред интимната половинка, защото, вместо да постигнете желания от вас ефект, може да се окажете неприятно изненадани от реакцията му/й. Стремете се да поддържате баланс между приходите и разходите си. В края на седмицата много от вас ще се нуждаят от одобрението на хората в прякото си обкръжение, което може коренно да промени ситуацията за вас в професионалната сфера. Не загърбвайте личните си желания и потребности, особено ако се чувствате изморени. През почивните дни ще има възможност да се заемете с осъществяването на инициативи, които може да гарантират спокойствието в дома ви, а и разрешаването на наследствен проблем. Моментът е подходящ да се посветите на дела, които биха могли да ви гарантират спокойствие в лично отношение. Стремете се да проявите достатъчно здрав разум по отношение на наличните си финанси. Не допускайте да правите преразходи!

КОЗИРОГ

През първия делничен ден нещата около вас в професионално, в материално и в лично отношение ще се придвижват напред – според очакванията и желанията ви. Не поемайте излишни рискове в нито едно направление, тъй като изпълнението на по-голямата част от инициативите ви ще бъде осуетено и ще изпитате разочарование. До средата на седмицата имайте предвид, че сблъсъците и противоречията на работното място може да имат негативен ефект за вас. Стремете се да обсъждате задълбочено въпросите, които играят важна роля в живота ви, като бъдете готови на компромиси в името на по-висшата цел. Не ограничавайте интимната си половинка с предразсъдъците си! Не разчитайте на външна подкрепа, ако не сте успели да се преборите със собствените си колебания. Имайте предвид, че за много от вас ще се създадат отлични условия, при които ще успеете да реализирате своя стара идея. Финансовото ви положение ще се съхрани стабилно, въпреки че не е изключено да се наложи да погасите редица неочаквани задължения. Около средата на периода много от вас ще имат възможност да се заемат с осъществяването на инициатива, която може да ви донесе по-голяма стабилност на работното място. В случай че има възможност да осъществите пътуване с цел отдих, то не се колебайте твърде дълго. В края на седмицата се погрижете за възрастен член на семейството си и се съсредоточете върху инициативите, които биха могли да разрешат значителна част от съществуващите проблеми от битов характер. Много от вас ще се отправят на път, а други ще предпочетат да се усамотят далеч от приятели, близки и роднини. През почивните дни релаксирайте пълноценно след натоварените си делнични дни. Опитайте се да организирате времето си спрямо желанията, но също така се съобразете и с изискванията на интимната си половинка. Премахвайте пречките в общуването с интимната половинка или членовете на семейството си. Напълно възможно е да се открие възможност да се заемете с осъществяването на промяна в дома си.

ВОДОЛЕЙ

През първия делничен ден избягвайте сблъсъците с хора, които на работното ви място заемат по-високо място в йерархията. Постарайте се да предвидите как ще се развиват делата, заради които очаквате напредък в професионалната сфера и увеличаване на приходите. До средата на седмицата се постарайте по правилен начин да балансирате между ангажиментите и желанието си да се отдадете на пълноценен отдих. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат изключително благоприятно, ако знаете как да се възползвате от възможностите, които съдбата ви предоставя. Много от вас ще съумеят да се справят с редица предизвикателства, съществуващи на работното ви място. Постарайте се да съсредоточите усилията си върху дейностите, които биха могли да ви осигурят стабилност в професионален и в материален план. Около средата на периода моментът е подходящ да разширите знанията си. Кандидатствайте за нов пост, учебно заведение или се явявайте на всякакви конкурси, които биха могли да ви осигурят по-добро положение – в професионален план или материално. В лично отношение действайте с предпазливост. В края на седмицата цялостен положителен ефект върху живота ви ще окажат хората от прякото ви обкръжение. Напълно възможно е много от вас да замислят промяна, която да ви донесе повече стабилност. Заобикаляйте се с положително настроени към живота хора. През почивните дни пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре. Опитайте се отговорно да изпълните текущите си задължения от личен характер, но не очаквайте всички да се съобразяват само и единствено с вашите желания. Много от вас ще се посветят на разрешаването на лични въпроси, които не позволяват отлагане във времето. Опитайте да бъдете лоялни партньори в любовта, особено ако сте трайно обвързани, а сте привлечени от нова особа в обкръжението си!

РИБИ

С настъпването на седмицата ще се отвори възможност да се заемете с инициативите, които биха могли да ви гарантират спокойствие в професионалната сфера. Моментът ще се окаже изключително благоприятен за установяване на нови делови и лични контакти. Постарайте се правилно да разрешавате въпросите, от които зависи сигурността ви в материалната сфера. До средата на седмицата се насочете към изграждането на приятелства и на контакти, които ще изиграят важна роля в живота ви както на този етап, така и в бъдеще. Умението да убеждавате с чар ще бъде най-силният ви ви коз, особено ако искате да постигнете конкретни неща в делови или в личен план. Стремете се да планирате как да осъществявате най-неотложните си задачи, за да си осигурите достатъчно време за отдих. Заложете на пълноценния сън и не отказвайте, ако приятели ви поканят на забавления. С действията си на този етап ще определяте живота си в бъдеще. Около средата на периода ще има възможност да разрешите сериозен проблем, съществуващ в отношенията ви с роднина. Напълно възможно е да дойде дългоочаквана вест – това ще снеме огромната част от вътрешното напрежение, което изпитвахте до момента. В края на седмицата съчетайте полезното с приятното, като приключите със служебните си задачи навреме, за да разполагате с достатъчно свободни часове за отдих. Изключително благоприятно ще бъде и да пътувате на близки и на далечни разстояния, както и да се отправяте на излети сред природата, така че – не се лишавайте от тях! През почивните дни ще може да си позволите лукса да разпределите времето си така, че да се насладите на пълноценен отдих. Моментът ще се окаже от изключителна важност за вас, особено ако искате да направите конкретна промяна в лично отношение. Не заемайте твърда позиция по определен въпрос, засягащ близките ви, защото впоследствие ще бъде трудно да лавирате успешно, така че всички да бъдете удовлетворени.

Източник: Edna.bg

Подобни статии

Top