Седмичен хороскоп – 30 май – 5 юни

Овен
Разрешили сте голяма част от проблемите и вече може да се заемете и с нови неща. Имате потенциал и е важно да успеете да се мобилизирате. Ако действате настойчиво и решително, ще успеете да постигнете всичко, но не се опитвайте да упражнявате натиск над партньори и колеги – нищо положително няма да постигнете по този начин. В случай че допуснете грешка, не се паникьосвайте – само спокойствие и организираност могат да Ви помогнат да оправите всичко.

Телец
За да не загубите набраното темпо, постарайте се да анализирате критично постъпващите предложения и новата информация. В противен случай работите могат да забуксуват. В сряда ще сте склонни да отправяте нелепи обиди към хората, които Ви заобикалят, и то буквално без причина. В петък ще е важно да проявите своите лидерски качества.

Близнаци
Професионалната сфера ще изисква от Вас изключително внимание и непосредствено участие, но и ще Ви донесе успех. За да имате контрол над ситуацията ще се нуждаете от благоразумие и умение да изпълнявате в срок поети ангажименти и набелязана работа. Постарайте се да не проявявате излишна горделивост и да не се карате с хората около Вас. С търпение и такт ще успеете да постигнете всичко, от което се нуждаете.

Рак
Без колебания претворявайте в живота своите творчески планове и необичайни идеи. Ситуацията може да помогне за вземане на сериозни и отговорни решения. Вслушвайте се в съветите на колеги и по-възрастни роднини. Опитайте се да преразгледате отношенията си с близките хора, защото е възможно да предявявате към тях завишени изисквания.

Лъв
Постарайте се точно да планирате работата си за цялата седмица – не си заслужава да се поддавате на емоции и да решавате каквото и да било на бързо. Сряда е успешен ден за реализиране на планове. Не рискувайте, колкото и да сте убедени, че ще успеете . В петък е възможно някакво разочарование за дълго да Ви развали настроението. Не губете самообладание!

Дева
През тази седмица не е за предпочитане много-много да се мяркате пред началството, както и не си заслужава да се опитвате да се харесате на висшестоящите чрез ласкателство. Във вторник ще бъде успешна интелектуална дейност, особено ако сте заобиколени със съмишленици. В сряда е вероятно да имате някакви разногласия с любимия човек. През почивните дни отделете повече време за децата и се постарайте да им помогнете при решаване на техните проблеми.

Везни
През този периода можете смело да разширявате своя бизнес или да се заемете с нов вид дейност. Задължително е обаче преди всичко да направите анализ на ситуацията и да изберете правилното направление за действие. Може би Ви е нужно да се усамотите за известно време, за да бъдете на спокойствие. В края на седмицата ще се наложи да проявите активност, защото в противен случай може да нямате успех поради изпускане на детайли, които изглеждат незначителни.

Скорпион
Очаква Ви професионално израстване и укрепване на авторитета. Не се отказвайте от предложение да научите нещо ново. Ако сте на ръководна позиция, сега е най-подходящото време за подмяна и подбор на кадровия състав. В четвъртък и петък контролирайте своите емоции и не провокирайте възникване на конфликтни ситуации. В края на седмицата очаквайте успехи и приходи. Почивните дни прекарайте извън града.

Стрелец
Периодът с непрекъснати стресове е свършил и е време да разпуснете и да отпочинете. Постарайте се да не си създавате нови трудности с последващо героично преодоляване. Подобрете отношенията си с роднините, особено ако от тази седмица започва съвместното Ви пребиваване със семейството или съвместна почивка. Очакват Ви изненади и затова се възползвайте от благоприятните възможности, предлагани от тази седмица. Постарайте се да игнорирате мързела си, за да имате успех.

Козирог
През тази седмица Ви очакват много срещи. Телефонни позвънявания и преговори. Успехът обещава да Ви съпровожда не само в деловите пътувания, но и в документалните грижи. При общуване с колегите бъдете коректни и не преминавайте разумните граници. Постарайте се да останете концентрирани около главната цел. Почивните дни се постарайте да прекарате сред природата.

Водолей
През тази седмица ще се наложи да се възползвате от финансовите си резерви, защото ще се наложи да харчите доста. Тъй като ще се наложи доста активно да работите, ще имате възможност да реализирате творческите си замисли. Във вторник просто няма как да избегнете многобройни разговори и публична изява пред доста хора, а в сряда ще имате възможност да извлечете полза от общуването с колегите на работното място. В края на седмицата ще се радвате на пълноценна почивка в приятна компания.

Риби
Спешно трябва да придобиете нови професионални знания, за да не се чувствате неудобно поради собствената си некомпетентност по определени въпроси. За да укрепите авторитета си, пък се нуждаете от търпение и емоционална зрелост. През тази седмица ще получите важна и дълго чакана информация, която всъщност трябва да използвате много внимателно и предпазливо. Събота е подходящ ден за мързелуване, а неделя – за вкарване ред в дома.

Източник: lamqta.com

Подобни статии

Top