Седмичен хороскоп 9 – 15 май

Втората седмица на месец май започва динамично. Успехи в професионален план могат да очакват Стрелците, а на положителни емоции могат да се радват родените под знака на зодия Скорпион. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен
Активен и динамичен период. Ще се натъкнете на доста затруднения, но ще ги преодолеете, макар на моменти да прибягвате до помощ. Успешни ще са сделките със стоки за бита или за техническо подсигуряване на работата ви. Въздържайте се от сделки с недвижимо имущество. Не пренебрегвайте мнението на близките си, тяхната преценка е по-реална от вашата.
Телец
Голяма част от събитията ще ви изненадат или поне ще ви е трудно да ги възприемете още от първия път. Ще чуете изказвания, които не очаквате, а може и да не ви харесат. Ще имате срещи, които по-скоро ще ви натоварят, отколкото да ви помогнат да се справите с проблемите. Ще се запознаете с хора, които ще се окажат много полезни в ежедневната ви дейност.

Близнаци
Колкото по-гъвкаво реагирате, толкова по-добре. Не приемайте нито едно свое решение за последно, непрекъснато ще се налага да ги променяте и да съобразявате графика си с обективните условия. Ще е свързано с дребни битови аварии, забравени вещи или документи, непредвидени гости, допълнителни служебни ангажименти. Изобщо, всичко ще се случва буквално „ден за ден“. Нищо страшно, ще се справите.
Рак
Най-сложни за решаване ще са професионалните въпроси. Но и най-добри резултати ще получите точно в тази област. Обстановката у дома почти през цялото време ще е доста напрегната и причината за напрежението ще е нестабилното ви настроение и желанието да адаптирате всички към себе си, вместо обратното. Не се учудвайте, ако в един момент престанат да ви обръщат внимание. Ще е естествена реакция.

Лъв
Всичко, с което ще се наложи да се захванете, ще се окаже важно. Ще е много трудно да прецените кое е по-важно и кое търпи отлагане. Не се надценявайте, няма да е лесно да се справите самостоятелно, така че си осигурете помощ. Ако решите да правите всичко сами, то най-вероятно ще е за сметка на времето за почивка, което означава за сметка на здравето ви. Не е нужно от гордост да си причинявате допълнителни проблеми.
Дева
Обстановката ще е динамична, но сравнително спокойна. На каквито и затруднения да се натъкнете, ще ги преодолеете, благодарение на безпогрешната си логика и здрав разум. Действайте с повече размах, с повече творчество и без конкретни очаквания, защото крайните резултати не зависят само от вас. Приемайте фактите такива, каквито са, ще имате възможност за корекции.

Везни
Ще е трудно да реагирате на всяка случваща се в ежедневието ви промяна. Независимо от всичко е желателно да мислите бързо и да не се колебаете дълго. Особено ако сте на ръководна позиция. Околните не бива да се съмняват в сигурността на решенията ви. Оставяйте си възможност за промяна на тактиката и време за внасяне на корекции. Прехвърлете част от домашните задължения на близките си, няма да разполагате с достатъчно време за битовите задачи.
Скорпион
Съобразявайте се с обстоятелствата, колкото и да ви е неприятно. Непрекъснато ще имате усещането, че някой или нещо ви пречи да сте по-активни. И на моменти наистина ще е така, но в повечето случаи желанията ви ще са по-големи от възможностите или идеите ви, колкото и да са добри, в конкретния момент ще са все още неприложими. Положителните емоции ще са свързани с любовта. Близките ще се отнасят с разбиране към всичките ви приумици.

Стрелец
Както знаете, в природата няма празно пространство. С други думи казано, когато се справяте успешно с професионалните задачи и бизнеса е възможно да имате неприятности от личен характер. Когато пък уредите личните проблеми, не е изключено да се наложат спешни грижи за здравето. Какво да се прави – животът е пълен с изненади. За сметка на всичко останало финансовото ви положение ще е стабилно.
Козирог
Чувството ви за ред е особено изострено. След толкова много празници, гости, посещения и срещи с приятели е време да поставите дома си в ред. Почти всеки ден ще изниква по една задача свързана с дрехите, документите, домакинството. Действайте бавно, методично и последователно. Никакви затруднения няма да имате и е желателно да не се преуморявате. Моментът е подходящ да се погрижите за физическото си състояние, особено ако сте с наднормено тегло.
Водолей
Предстоят ви интересни събития. Не е изключено да ви поканят за участие в някакво публично мероприятие, да обмените опит и мнение със специалисти от вашата сфера. Едновременно с това сте си набелязали голямо количество дребни задачи и мисълта, че може да забравите нещо ви безпокои. Създайте си график, направете си списък, колкото и да не е характерно за вас. И… не забравяйте къде сте поставили списъка!

Риби
Изведнъж ще усетите, че имате огромна нужда от спокойствие, уют и добра обстановка. Ще установите също така, че онова, от което имате нужда се намира не някъде другаде, а в собствения ви дом. Което е добра новина. В професионален план няма да имате затруднения, но ще имате повече работа от обикновено. Което означава, че трябва да си осигурявате и пълноценна почивка. Не другаде, а у дома, в компанията на близките си.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top