Седмичен хороскоп за периода1 – 7 февруари

Месечен хороскоп за ноември

От 2 до 7 февруари Луната е намаляваща. Време за завършване на започнати проекти, поправяне на грешки, борба с лоши навици, справяне с обременяващи връзки и любовни привързаности. Може да се започне курс за отслабване, да се проведат почистващи и подмладяващи козметични процедури.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Мотото на тази седмица е „Мисли, вярвай, мечтай, рискувай.“ Ще имаш отлични шансове за успех във всичко, без значение какво си замислил. Очакват те промени, които ще засегнат финансите, любовта и приятелството. Необходимо е да преразглеждаш някои свои убеждения и ценностни приоритети.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тревожно и проблемно време. Може да те измъчват съмнения. От една страна, кариера и социален успех, а от друга – любов и семейно благополучие. Ще трябва да предпочетеш едното. При вземането на решение послушай какво ти диктува сърцето.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Добър период за успешни инициативи, особено в професионалната и финансовата сфера. Обаче, трябва да се надяваш и разчиташ единствено на себе си. Прибягвай само в краен случай към помощ от страни и се доверявай изключително на близки хора.

РАК 22.06 – 23.07

При Раците се увеличават контактите, но много от тях ще бъдат твърде напрегнати. Нараства интересът към полезна информация, пътуване, образование. Бъди подготвен за това, че нищо няма да ти се дава лесно. Например, ако трябва да намериш нужната информация, ще трябва да положиш доста усилия. Или, ако трябва да се запознаеш с човек, от който ще зависи твой проект, срещата може да не се състои, по независещи от теб причини, или да премине не така, както си очаквал. Ако обстоятелствата не те притискат, препоръчително е да отложиш за по-добри времена изучаването на всякакъв учебен материал.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Желателно е в този период да оставиш емоциите на заден план и да се фокусираш върху здравия си разум. Прагматичността и трезвият поглед към действителността, ще ти помагат не само в работата, но и в личните взаимоотношения. Само в случай, че обективно оцениш настоящата ситуация, ще успееш да намериш добър изход от нея и то в своя полза.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако се опиташ да придадеш на своя поглед малко повече доброжелателност и елегантност, подсъзнателно ще разположиш към себе си дори и опонентите си. Бъди изключително внимателен, преценявай правилно своите способности и възможности. Не обещавай това, което не можеш да изпълниш. Постарай се да не бъдеш прекалено критичен и да не се захващащ за дреболии, защото това може да стане причина за доста голям спор с любимия човек.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Всичко е в ръцете ти, следователно, да обвиняваш някого или да очакваш помощ, подкрепа, или още повече, да чакаш някой друг да свърши вместо теб твоята работа, сега е безсмислено. Имаш много амбиции, но ти липсва последователност. Използвай силите си разумно, не бързай и не изпадай в крайности, върши последователно задачите ден след ден. Като цяло, по – малко говори, повече действай! Така през тази и следващата седмица ще можеш да се приближиш до своите цели.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

На работното място ситуацията ще бъде объркваща, така че не бързай с изводите, опитай се да разбереш всичко добре. Ако вземеш прибързани решения, рискуваш още повече да задълбочиш всички съществуващи проблеми. С любимия човек бъди нежен и не се карай с него за дреболии. В противен случай, отношенията ти ще стъпят на финалната права.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Период на изчакване и търсене на истинските причини, поради които се проваляш, и за теб най-добрият начин за действие ще бъде уединението. Сега е добре да избягваш шумните мероприятия и компании, както и взимането на важни и отговорни решения. Съществува риск от недоразумения и конфликти. Затова всички преговори и опити да действаш, са обречени на негативно развитие. Необходимо е да си вземеш почивка и да започнеш да размишляваш, а външно да бездействаш. Оценяването и разбирането на собствените мотиви ще бъде много полезно за теб.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица отношенията ти ще бъдат подложени на изпитания. Може да се разочароваш от партньора си и да ти се поиска да си вземеш почивка, за да си отпочинете един от друг. Това до голяма степен е проява на собствената ти слабост и нежеланието да правиш каквото и да е компромиси. Всъщност, ще ти е нужно време за осмисляне на случващото се, но то трябва да се придружава също от активни действия и взимане на решения. В никакъв случай не трябва да се отлага решаването на проблемите. Ако удържиш себе си до края на седмицата, връзката ти ще тръгне в нова посока: търсене на нови цели и източници на сила.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

В началото на седмицата ще напомнят за себе си стари дела, които все още чакат своя завършек. Все пак, това има своята добра страна, тъй като разрешавайки дългогодишни проблеми, ще можеш да извлечеш от тях изгода, както под формата на опит, така и като материални ценности. Като цяло, седмицата е благоприятна за всичко, свързано с финанси, както и за въвеждане на ред. Втората половина на седмицата е добра за личния живот, където ще се чувстваш комфортно и уверено.

РИБИ 20.02 – 20.03

Покрий се, не приемай нищо важно и с никой не споделяй тайните си. Така ще избегнеш неприятни разговори с близки хора и бурно изясняване на отношенията с колеги. Бъди внимателен към здравето си. Избягвай нездравословната храна и не преяждай!

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top