Сексуален хороскоп. Как се държат зодиите в леглото?

Всички знаят, че Скорпионите са най-страстния зодиакален знак, Раците — най-нежния, а за Рибите никой нищо не знае, затова всички смятат, че те са студени. Всичко това обаче не е истина, т.е. не е цялата истина. Вижте как зодиите се държат в леглото според руското издание на Cosmo.

КОЗИРОГ

Според много хора, Козирозите са изцяло равнодушни към секса. Жената Козирог е толкова организирана, че дори вписва в програмата си за деня любовните ласки: „19:00 — вечеря. 20:00 — добро дело. 22:00 — секс“. Всъщност, жената Козирог се ориентира само и изключително по собствените си желания и не би ги захвърлила заради партньора. Но затова пък тя прекрасно познава себе си и е наясно какво иска и кога го иска. Така че, ако в нейния бележник има точка „Секс“, значи трябва да получи секс. Защото, ако жената Козирог е в настроение, тя е огън! А ако не е, изобщо не й се навирайте с ласките си. Козирогът може да ви набучи на рогата си заради това.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите се занимават със секс спонтанно. Ако на някого изведнъж му се прииска да убие любовното настроение у жената Водолей, трябва да каже нещо от типа: „Защо не се потъркаляме в чаршафите тази вечер?“ Край! Можете да бъдете уверени, че в следващата една седмица жената Водолей ще обяви женски мораториум. Защото сексът трябва да бъде спонтанен и естествен. Какви са тези планове, по дяволите? Затова, любимият на жената Водолей трябва да бъде винаги готов. И да е наясно, че ако не е готов — не само ще пропусне всичко интересно, а отново ще получи мораториум. Само че не за една седмица, а поне за месец. Защото ако на жената Водолей се откаже, тя ще реши, че любовта е приключила и ще се наложи да започнете да я съблазнявате отново. От самото начало.

РИБИ

Рибите имат нужда от особено настроение и идеалната обстановка е: тъмно, тихо, да не духа и да не мирише на нищо. Никакви отвличащи вниманието неща, иначе тя няма да участва в играта. Защото жената Риби е в леглото не за това, да извърши ония нелепи движения на тялото, а за да се наслаждава на любовта на партньора си. Като цяло той трябва да знае, че Рибите трябва да бъдат съблазнявани майсторски, но въпросът, как да стане това, не трябва да се задава на Рибката. Защото тя е потънала в своите фантазии, не я отвличайте!

ОВЕН

Сексуалният девиз на Овните е „Бързо, силно, повече!“. Жената Овен е ураган от страст: инициира любовната игра сама и прави всичко сама, партньорът трябва само да реагира достатъчно бързо. И в никакъв случай не вяло: дамите Овни обожават секса и тези, които не се стараят достатъчно, няма да бъдат пожалени. Да сбъркаш може, но не и нищо да не направиш, тя ще разруши мъжкото самочувствие до основи. Така че правилото тук е просто: Ако не си уверен, не започвай.

1 2 3

Подобни статии

Top