Сексуалните тайни на французойките

Французойките грабват въображението на мъжете от цял свят и има защо. Синтезирахме разбирането за изкуството на любовта през погледа на дамите във Франция. Ето няколко съвета, които те биха ви дали, за да раздвижите интимния си живот:

1. Оргазмът не е всичко
През 2012 г. френският сексолог Филип Бренот публикува книгата си „Жените, сексът и любовта“. Той провел проучване между 3404 жени между 15 и 80-годишна възраст, които са сексуално активни. 74% от тях са заявили, че не получават оргазъм всеки път, но това не пречи на удоволствието им. Едва 16% са заявили, че това им се случва непрекъснато. В крайна сметка важното е самото пътуване и усещане, а не крайната дестинация.

2. Не забавяйте темпото с възрастта
90% от жените във Франция, които са над 50-годишна възраст, са сексуално активни. Този процент в Америка е едва 60 на 100. Всъщност зрелите жени се наслаждават много повече на секса, отколкото 20-годишните девойки.

3. Флиртуването е част от живота
Във френската култура флиртът е нещо съвсем нормално. Начин, по който тръпка от живота да се запази. Ежедневните разговори могат да съдържат оттенък от флирт, без това да води до някакво обвързване. Флиртът и сексът не са задължително свързани.

4. Изкуството на дългосрочната романтика
Изследване показва, че благодарение на нестихващата сексуалност, дългосрочните връзки във Франция са предимно моногамни. Забавянето на темпото позволява пламъкът между двойката да се съхрани през годините.

5. Бракът не е всичко
Много от двойките във Франция живеят заедно, без да са сключили брак. За французите бракът е естествена стъпка, към която в даден момент се стига. Не трябва да се гледа на брака като средство да обвържем изцяло половинката си.

6. Секси е, когато не се разкривате напълно
Френските жени съветват да избягвате да ходите напълно голи около партньора си. Въпреки неудобството да се събличате и обличате непрекъснато, в това мъжете намират нещо секси. Ако свикнат да ви виждат непрекъснато голи, влиянието ви върху тях малко по малко ще избледнее.

7. Експериментирайте в леглото
Всеки има свои сексуални навици, фантазии и желания. Ако бъдете открити с половинката си, взаимодействието между вас в леглото ще нарасне неимоверно. Не се притеснявайте да вземете инициативата и стремглаво да се впуснете в изкуството на любовта.

Източник: ladyzone.bg

 

Подобни статии

Top