Сексуалните услуги в Пловдив – 100 лева на час

Да живееш като ескорт момиче

Платените сексуални услуги в Пловдив струват 100 лева на час. Толкова стрували услугите на три жрици на любовта, които двама пловдивски сводници завели на турски граждани, съобщават от Районната прокуратура под тепетата.

Двамата сводници – Костадин К., на 47 г. и Румен К., на 45 г. са привлечени като обвиняеми за склоняване към проституция и набиране на проститутки.

На 22 срещу 23 април 2016 г. в гр. Пловдив при специализирана полицейска операция бил задържан таксиметровият шофьор Румен К. Установено било, че той превозил до пловдивски хотел три проститутки на възраст между 25 и 33 години, които трябвало да обслужат трима турци. Клиентите се свързали с Костадин К., който осигурил жриците, уговорил мястото на срещата и се обадил на Румен К. да изпълни заявката с таксито.  Според свидетелски показания, тарифата за сексуалните услуги е била по 100 лева за един час.  Костадин К. също е бил задържан по време на полицейската операция.

По делото е установено, че до момента Костадин е осъждан два пъти и в двата случая за сводничество.

Районна прокуратура-Пловдив внесе днес искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми. С определение на Районен съд – Пловдив на Костадин К. бе наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“, а на Румен К. – „парична гаранция“ от 1 000 лева.

Определението на Районен съд-Пловдив може да се обжалва или протестира пред Окръжен съд – Пловдив.

 

Подобни статии

Top