Сексът на работното място – за и против

В днешно време сексът на работното място е доста разпространен. Независимо от видимите отрицателни страни на това занимание, много от служителите нямат нищо против да завържат служебно-интимни отношения. А какво да правим, ако страстта избухне в цеха, офиса…

Обикновено сексът в офиса има своите предимства и недостатъци. Какви са те?

Плюсове:

Икономия на място и време. Когато се прибираме в къщи само да спим и на другия ден от сутринта отново сме на работа, а физиологичните потребности напомнят за себе си, защо да не се възползваме от тяхното удовлетворяване в офиса или в обедната почивка? Важното е по време на това занятие да не счупим нищо.

Възможност да завържем дълги и сериозни отношения. Не са редки случаите, когато след служебен роман, се стига до сватбени камбани.

Кариерно развитие. Романтична връзка заради кариерата е често срещано явление. Защо да не се възползваме от възможността да получим по-добро местенце? А може да подобрим и материалното си положение. Колко секретарки ходят със скъпи тоалети и пътуват в скъпи автомобили, докато обикновените мениджъри икономисват всяка стотинка от заплатата си?

Прикритие. Когато съпругата спре да ви вълнува, работата става прекрасно прикритие за изневерите. Ако жена ви се появи в офиса в 22:00 часа, ще се убеди, че съпругът й действително работи над спешен проект. Ако не затваряте вратата на кабинета, можете да изпитате и особеното чувство от екстремния секс, знаейки, че в кабинета може във всеки момент да влезе някой.

Минуси:

Отношенията могат в един момент да приключат. А човекът, който по-рано ни е бил толкова близък, от този момент ще ви стане противен.

Клюки от колегите. Колкото и да се криете, колегите ви във всички случаи  ще се досетят и ще започнат да говорят зад гърба ви. На никого тази ситуация няма да бъде приятна. Ако сте започнали връзката си заради кариерното израстване, към клюките ще се прибавят също завист и откровена вражда.

Неудобство. Сексът на масата или бюрото в кабинета, между книгите и химикалите или в креслото в поза, която даже в Камасутра не е описана, рано или късно омръзват. Скоро ще започнете да мечтаете за романтични вечери на свещи и голямо легло с копринени чаршафи.

Сексът на работното място и производителността на труда: 

Според изследвания на американски учени, сексът по време на обедната почивка, рязко повишава производителността на труда. Те утвърждават, че удовлетворения работник, изпълнява задълженията си два пъти по-ефективно.

По материали от руски онлайн издания.

Подобни статии

Top