Секс в неделя сутрин – забравете, крие риск от инфаркт!

sex

Секс в неделя сутрин не е за препоръчване, води до сърдечни проблеми. Водещи учени от Българската академия на науките алармираха, че не е препоръчително да правим секс в неделя, а в сутрешните часове еротичните ласки дори трябвало да бъдат забранени със закон . Този времеви период криел неподозирани за здравето рискове, като това се обуславя от няколко основни фактора.

На първо място професорите отбелязват неизменната склонност на българина да прекалява с алкохолните напитки в събота вечер. След мощен запой до 5 сутринта е съвсем естествено сърцето да бъде повече от изморено и ако се хвърлим с настървение в битка между чаршафите, е напълно възможно да си докараме някой инфаркт или друг вид сърдечен разрив.

Освен това, под въздействието на алкохола хората стават доста по – смели и не си дават сметка за някои други сериозни последствия. Така например, хвърлената не на място захранка може да ни принуди да сменяме памперси по никое време, без въобще да се планирали подобно развитие на нещата. Ако по време на секс пък насочим стрелата на любовта към неточното място, това може да доведе до тотален разрив с партньора при положение, че това не му се хареса.

Учените са категорични, че в крайна сметка трябва да избираме по – подходящо време, за да задоволяваме своите секс желания. Това било най – добре да става на трезва глава, в спокойна обстановка и когато се чувстваме достатъчно свежи.

Източник: skandalno.net

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

2 Коментара

  1. Тодоров написа:

    Искам инфаркт в неделя сутрин в/у20годишна госпожица.

Top