Секс дивотии в името на рекорда

Free

Някои провят секс по любов, други – за удоволствие, а героите на този материал – единствено и само, за да попаднат в Книгата с рекордите на Гинес!

Най-големият пенис

Победител: Джон Фалкон от САЩ

Рекорд: 39-годишният жител на Ню Йорк притежава най-внушителното достойнство в света. Но повече от 10 години той не е имал приятелка, въпреки потресаващите размери на неговия пенис: 24 см в спокойно състояние, 34 см – в ерекция и 16 см в диаметър. И той /Джон, а не достойнството му/ е приятен. С него има какво да си кажете, ако отидете на първа среща и след нея…

Най-силната вагина

Победителка: Татяна Кожевникова от Русия

Рекорд: Татяна с лекота вдига гира с тегло 14 кг, но с помощта на вагиналните си мускули. Рекордьорката твърди, че ако отделяте по пет минути на ден за упражнението на Кегел в течение на 15 години, тогава вашата женска сила няма да е само мъдростта.

Най-продължителната женска мастурбация

Победителка: Кити Кет от САЩ

Рекорд: През 2008 г. 28-годишната Кити печели състезанието Световна мастурбиада, което се провежда в Сан Франциско. Тя се занимава с туй-онуй в течение на 7 часа и 6 минути. Кити си помага само с вибратор. На всеки час е изпитвала поне един оргазъм.

Най-дългата мъжка мастурбация

Победител: Масанобу Сато от Япония

Рекорд: Да, на същата тази Световна мастурбиада в Сан Франциско, но през 2009 г. Трудолюбивият японец издържа цели 9 часа и 58 минути. Компания му правят много изкуствени вагини. Май тайната се крие в разнообразието.

Най-впечатляващата еякулация

Победител: Хорст Шулц от Германия

Рекорд: Книгата на рекордите твърди, че семенната течност на Шулц може да прелети цели 5 метра и 71 см преди да падне на земята. Не се уточнява при какви условия той е поставил този рекорд. Също така има слухове, че една дама може изстреля своята течност на 3 метра. Името и обаче остава неизвестно. Пълна мъгла.

Най-много сексуални партньори на ден

Победители: порнозвездите Джон Доу и Хюстън /това е жена/ от САЩ.

Рекорд: Джон е имал щастието да прави любов със 101 жени, а в Хюстън са били 620 мъже, всеки по 58 секунди. В едноименния град живеят още повече хора, така че Хюстън има към какво да се стреми.

Източник: БГНЕС

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top