Секс на първа среща - за или против - DC news

Секс на първа среща – за или против

„Забранено ли е да се прави секс на първа среща“ е въпросът, който си задават страшно много хора, и то далеч не само начинаещи във взаимоотношенията между двата пола.

Отговорът е „Не е забранено, но е рисковано“. Ако искате да имате хубава връзка с въпросния човек, много по-добре е да задържите поривите на тялото си колкото се може по-дълго.

Не отлагайте секса с мисълта „Аз не съм лесно момиче“ или „Добрите момичета не правят секс на първата среща“, а за да имате възможност да опознаете човека до вас по-добре, да научите повече за характера и интересите му.

Така ще успеете заедно да изберете най-подходящият момент и място за първото ви пълноценно отдаване един на друг. Повярвайте, чакането ще си заслужава.

Има и още една причина да отложите интимностите за известно време. Специалистите твърдят, че когато интимните отношения вече са факт, между двамата партньори се създава изключително силна връзка на база преживяното, което се нарича „Сексуално заслепяване“.

Не се плашете, това не е някоя страшна болест, предавана по полов път. Идеята на това определение е, че сте толкова заслепение от физическата страна на вашия партньори и това, което сте преживели заедно в леглото, че „нямате очи“ да видите другите му качества.

А връзка, която се основава на секс, не завършва с Менделсон или с добри спомени, това е доказано многократно.

Отлагането на секса си има и добрите страни. Всякакви други интимности са позволени, което не само ще ви привърже един към друг, но и ще ви помогне да опознаете ерогенните зони на партньора си.

Това пък ви гарантира съвършен „първи път“.

Източник: tialoto.bg

Подобни статии

Top