Секс позите, които доставят най-голямо удоволствие на жените - DC news

Секс позите, които доставят най-голямо удоволствие на жените

Статистиките отдавна потвърдиха, че размерът няма значение. За да достигнете до нови нива на сексуалното удоволствие, трябва да вложите фантазия и умения. Ето ги трите топ пози, които да добавите към списъка си и да преоткриете удоволствието.

1. Новата кучешка поза

Добрата стара кучешка поза, която доставя огромно удоволствие на жените. Позволява по-голяма близост на интимните ви части и търкане и лесен достъп до G точката, която е ключова за тази поза. Хванете косата ú, но близо до скалпа, така че да не я нараните, и я извийте към себе си възможно най-близо. Поставете възглавница под таза ú, но продължавайте да държите дупето ú във въздуха. В подходящ момент се отпуснете върху нея за максимален достъп до желаната точка.

2. Сгъваем стол с възглавница

Дори жените, в повечето случаи, да очакват партньора им да доминира над тях като в кучешката поза, обичат и по чувствените пози. Най-често използваната е мисионерската, при която близостта е най-голяма и допирът до нежните зони на половинката е позволен. Стимулацията на клитора е много по-засилена от търкането на телата едно в друго. Сложете дамата да легне по гръб и поставете възглавница под таза ú. Застанете на колене пред нея и качете краката ú върху врата ви. Достъпът до G точката е невъобразим.

3. Наклонената ездачка

В някои моменти, дамите предпочитат да се отдадат на нежните усещания и дълбокото проникване. Тогава поемат контрол и се качват върху партньора си, като напълно контролират бързината и силата на движението. Ето как да направите тази поза: След като застане отгоре ви, хванете дупето ú и започнете да го движите напред назад, като ú помагате в усилията ú. Цялото представление е от нейна страна, така че не забравяйте да ú повтаряте колко красива и секси и в този момент.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top