Секс пози според зодията

Жените имат нужда от 20 минути секс

До някаква степен зодиакалните знаци определят характера и индивидуалността на всеки човек. Дори когато става въпрос за секс. Използвайки астрологията, вие лесно може да научите кои са любимите секс пози на всеки един от елементите в зодиака.

Въздушни знаци

Близнаците, везните и водолеите са едни от най-капризните любовници в целия зодиак. Когато са влюбени обаче, въздушните знаци се чувстват силно зависими от своя партньор и от тях може да се очакват само хубави неща в сексуален план.

В случай, че вашата половинка е зодия близнаци, везни или водолей, имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите.

Това не означава, че въздушните знаци искат да правят секс с всеки друг, но не и със своя партньор. Те просто обичат въображението и ако използвате своето с тях, със сигурност няма да сгрешите. Секс позите, подходящи за знаците, белязани от елемента въздух, са кучешката, тази, в която жената е отгоре, но с гръб към мъжа.

И двете пози предлагат отлично поле за изява на всеки партньор – тъй като няма зрителен контакт, мъжът и жената ще трябва да се стараят да поддържат удоволствието си по много други начини.

Земни знаци

Телците, девите и козирозите са чувствени любовници. Докато правят секс, те се отдават напълно на удоволствието и не мислят за нищо друго. Харесват атлетичния секс и се наслаждават на всичко, което може да поддържа тяхната сексуална концентрация и удоволствие.

Земните знаци обичат да правят секс изправени до стената или пък в някоя сложно-атлетична поза. Уникалният ъгъл със сигурност ще даде допълнителна възбуда и на двамата партньори.

Водни знаци

Скорпионите, рибите и раците са известни с дълбокия си сексуален интензитет. Водните знаци имат желание за емоционална връзка чрез сексуално удоволствие. Те искат да проникнат в дълбините в спалнята и извън нея.

Ако се стремите да съблазните някой воден знак, знайте, че трябва да наблегнете не само на сексуалността, защото тя върви ръка за ръка с чувствата. Основният акцент в секса е максималната стимулация и за двамата партньори, затова особено подходяща е мисионерската поза и нейните различни вариации.

Според експерти тази поза дава шанс за синхронизиране на оргазмите. В случай, че мисионерската поза ви доскучае, опитайте секс поза „ножици“ (двамата партньори лягат по гръб с глави в противоположни посоки и преплитат краката си).

Огнените знаци

Овните, лъвовете и стрелците са истински почитатели на чувствения секс, придружен с доза агресия. Огнените знаци искат да се чувстват завоеватели и да печелят във всичко, включително и в леглото.

Представителите на елемента огън обичат да прилагат върху тях различни техники, докато не се почувстват задоволени и докато не достигнат до връхната точка. Ако искате да съблазните човек с огнен знак, може да заложите на кучешката поза, която особено възбужда мъжете овни, лъвове и стрелци.

Другата любима поза на огнените знаци и най-вече на дамите, е когато жената е отгоре. Ключът към задоволяването на огнените зодии е като поставите техните представители в силната позиция.

Източник: tialoto.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top