Секс услугата в Пловдив не пада! Продължават да държи цена 100 лева

Секс услугите в Пловдив продължават да държат стабилна цена от 100 лева. Местните сводници явно поддържат картел, тъй като цената не пада и остава устойчива.

Това стана ясно, след като се разбра, че пловдивската районна прокуратура е повдигнала обвинение на трети пловдивски сводник, за това, че осигурил проститутки на трима турци тази събота.

50-годишният Калин В. бе обвинен в склоняване към проституция, набиране и транспортиране на жени, за да бъдат ползвани за развратни действия.

В събота /28 май 2016 г./, около 5.00 часа сутринта трима турци позвънили на мобилен телефон, който открили в интернет, за предоставяне на сексуални услуги. На телефона отговорил Калин. Чужденците, които били отседнали в пловдивски хотел, поискали от сводника да им осигури три проститутки.

Калин В. се разбрал с чужденците да им закара жените на определено място в центъра на Пловдив. Уговорената цена за сексуалните услуги започвала от 100 лева, става ясно от данни от разследването.

На срещата Калин закарал с лек автомобил две момичета, на възраст 23 г. и 25 г. Малко по-късно той е бил задържан от служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР-Пловдив. По делото са разпитани свидетели и предстоят още следствени действия. Калин В. е задържан в ареста за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

DCNEWS припомня, че само преди месец – на 26 април, прокуратурата обвини двама сводници – Костадин К., на 47 г. и Румен К., за склоняване към проституция и набиране на проститутки. Двамата бяха спипани, след като подсигурили момичета за секс развлечения на други трима турски граждани. Повече вижте ТУК!

Подобни статии

Top