Секс хороскоп според кръвната група

Кръвната група издава детайли от интимния свят на личността. Японците, които току-що са се запознали, се питат взаимно: „Ти от коя група си?“ Имат предвид не обществена прослойка или класова принадлежност, а именно кръвната група, пише в. „Билд“.

Японците прочуват кръвната група, когато назначават на работа, когато сключват брак и дори когато се опитват да продадат нещо.

Кръвна група О
Ако във вените на един човек тече кръв от нулева група, той се отличава със спортен талант, самочувствие, любознателност и щедрост. Възможни недостатъци са надутост и безскрупулност.

Типичните представители на тази група са общителни, енергични и, като правило, екстроверти. „Нулата“ лесно се приспособява към промените на околния свят и може съответно бързо и радикално да преразгледа своите възгледи. Хората от тази кръвна група говорят винаги искрено и вълнуващо, не се стесняват да покажат емоциите си и лесно намират общ език с всеки.

Но тяхната адаптивност има и обратна страна – тези хора са най-склонни да извършат престъпление. Свръхприспособимостта им понякога ги превръща в ловки закононарушители.

„О“ са много амбициозни. Имат нагласа за успех и придават немалко значение на материалните ценности, които възприемат като материално разширение на своето вътрешно „АЗ“. Представителите на тази група са по-малко податливи на инфаркт, но лесно хващат язва. Причината е, че бактерията хелиобактер пилори гледа да се закрепва към клетки, които имат особеностите на нулевата група.

Кръвна група А
Хората от група А са чувствителни, точни, търпеливи. Малко са страхливи и умеят да отглеждат растения. Човекът тип А иска да знае всичко много точно и да върши нещата по най-правилния начин. За тази група са характерни сдържаност и хладнокръвие.

В кризисни ситуации те никога не губят самообладание и нерядко поемат лидерската роля. Хората с кръвна група „А“ са интроверти и обикновено се държат странно. При контакти с други хора понякога изпитват чувство на дискомфорт, но отдават голямо значение на мнението на околните.

Те съзнателно се стремят да избягват острите ъгли във взаимоотношенията, и въпреки това постоянно имат усещането, че лошо се вписват в обкръжението. Оттук идват персоналните оплаквания от рода на „никой не ме разбира“.

А обичат природата, а онези които предпочитат да живеят в града, обичат да се потопят в безликата градска тълпа. Домът за тях е убежище, в което те допускат само най-близките. Често ги наричат песимисти – понеже много неохотно приемат всичко ново. Затова пък А компенсират това с творческа активност.

Кръвна група В
Хората с кръвна група В са творчески и страстни натури, които обичат радостите на живота и животните. Падат си малко ексцентрици и егоисти. Представителите на тази група са родени организатори, рационални, дисциплинирани и прагматични. Те умеят и обичат да работят с уреди, машини и други сложни системи. И получават истинско удоволствие, когато всичко работи както трябва.

Поставяйки си ясна цел, те настойчиво вървят към нейното изпълнение- понякога тази целеустременост може да граничи с фанатизъм. В не обичат да работят в екип и предпочитат да отговарят само за своите действия.

У дома при тях цари малък хаос, тъй като за тях е важно всички вещи да им бъдат под ръка – предпочитат функционалността, а не външния ред. Могат да бъдат наречени единаци – но не по природа, а поради вътрешното им нежелание да попаднат под влияние на другите.

И още: В не понасят сантименталностите. В резултат те не са особено късметлии в семейните отношения, понеже ги смятат за безчувствени.

Кръвна група АВ
Най-интригуващата кръвна група. Носителите на АВ група са чудаци, които не ги свърта на едно място. Те са тайнствени и непредсказуеми. Нейните притежатели са едновременно сдържани и общителни, скромни и пробивни, замислени и дръзки.

На пръв поглед представителите на тази група изглеждат спокойни, но под тази им външност се крият бурни страсти. В едни случаи АВ могат да бъдат екстроверти, а в други – интроверти. И са способни да преминават от един маниер на поведение към друг с невероятна бързина.

АВ се отличават с творчески наклонности. Сложната им натура ги прави прекрасни художници и артисти. Привлича ги всичко неизследвано, непонятно и мистично. Много хора с кръвна група АВ могат да бъдат срещнати сред гадателки и пророчици.

От тях се получават прекрасни религиозни лидери (според изследванията кръвта върху Торинската плащеница е от тази група) или прекрасни дипломати и политици.

Подобни статии

Top