Сибирски шаман със семинар-преживяване в Пловдив

11924954_10203602918194138_2469243477540597673_n

Семинар-преживяване “Припомняне на твоята минала връзка с извисените учители от Шамбала и откриване на себе си” със сибирската лечителка, крия йогин и медиум Радананда ще се проведе в Пловдив. Тя има голям опит  и успешна духовна практика индивидуално и с групи, постигайки впечатляващи резултати в САЩ и България.

От  година и няколко месеца Радананда живее в България. През май 2014 в село Бата, Бургаско, тя създава творчески еко център „Говорящи сърца“. Това е място, където децата и възрастните се учат да общуват и изразяват себе си  през сърцето си,  възпитават светли чувства и любов към природата, и един към друг.

През последната година Радананда проведе редица семинари в България, а на последния в София представи своята книга „10 препоръки за Посветените души“. Книгата дава възможност да разберем как да се освободим от егото си, как да се свържем със своите духовни учители и да приемем помощта на Бог.

Дните на събитието – 26 и 27  септември, не са случайно избрани. Това е времето на последното за тази година Лунно затъмнение – време, изключително подходящо за освобождаване на ненужните енергии от миналото, включително и минали животи. Енергии, които блокират потока на изобилие сега и ограничават просперитета и любовта, която заслужавате.

Семинарите с  Радананда са преди всичко сакрално преживяване. Извисяване и просветление. Усещането е като целувка, с която разбираме себе си и света.  Ефектът  от медитациите ни дава възможност да разберем божествения произход на душата, затова и ние пътуваме през времето, минавайки през различни инкарнации. Получаваме директни познания за това, кои сме ние и каква е цялостната картина на света,как работи всичко.

Семинарите ни дават възможност да видим новото си АЗ и новия  СВЯТ. Те ни помагат да усетим връзката между всички нас – толкова различни и толкова свързани.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top