Синът на застреляното семейство в ареста за още 24 часа

Служителят на Икономическа полиция-Пловдив Венцислав Караджов е задържан за нови 24 часа в ареста, след като в 17:15 часа трябваше да бъде освободен поради липса на доказателства за съпричастността му към убийството на родителите му Цветан и Божура Караджови, съобщи БТВ.

Новото задържане на Караджов е по друго разследване – за незаконна стрелба с огнестрелно оръжие край родопското село Дедево, където полицаят има вила.

Адвокатът на 45-годишния Венцислав Караджов Зоя Тошкова е категорична, че иначе клиентът й има безупречно полицейско досие и досега не е наказван на работното място.

„Той сподели това, че не е извършил престъплението. Защо да убива майка си и баща си, той е единствен наследник?“, каза адвокатката.

Припомняме, че от прокуратурата  днес изпратиха прессъобщение, в което поясниха, че лично апелативният прокурор наблюдава разследването на двойното убийство. Повече вижте ТУК!

Възрастните хора бяха открити застреляни в двора на дома си вчера следобед, около 16.30 ч. от тяхна съседка. Повече вижте ТУК, ТУК и ТУК!

Подобни статии

Top