Скандали и на учредяването на новото сдружение „Заедно за Локомотив”

11263877_1627487490800975_59226377_n

Скандали съпътстваха учредяването и на новото сдружение „Заедно за Локомотив”, съобщава радио Пловдив. Някои от поканените си тръгнаха ядосани, че в сдружението влизат отново стари муцуни като Константин Думанов, които са доказали, че с нищо не могат да помогнат на клуба.

Бесен си тръгна бизнесменът Ненчо Пъков, който обяви, че на Локомотив са необходими нови лица, както и доказани управленци и мениджъри, които да вкарат в ред нещата в акционерното дружество.

На събранието не бяха поканени и представители на сдружение „Бъдеще за Локомотив”, което спаси отбора от разпад и от изпадане, а акциите в момента са тяхна собственост. Така че не е сигурно дали адвокат Диян Колев ще ги прехвърли на новите спасители.

Журналисти също не са били допуснати на събранието, което е протекло в стил „Тайната вечеря”. В крайна сметка за негов председател е избран Николай Неделчев, а в ръководството са Георги Дамянов, д-р Златко Илиев, д-р Борис Джурджев  и Стоян Грозлеков. Неговите членове ще внасят по 5 хиляди лева на полусезон и по този начин ще издържат клуба до намирането на финансов благодетел.

Снимка:  tribunaplovdiv.bg

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top