Скандали, полиция, СОТ и нов УС на Марица

След бурно Общо събрание на футболен клуб Марица (Пловдив), което се проточи над 5 часа, кършиякалии се сдобиха с нов Управителен съвет. В него влезе кметът на Район Северен Ральо Ралев, бизнесмените Иван Иванов, Иван Кехайов, Христо Христов и легендата Георги Попов-Тумби.

Нещата се проточиха заради поведението на треньора Петър Курдов, чиито кандидатури не бяха одобрени, наложи се намесата на полицията и на частна охранителна фирма, които не позволиха напрежението в залата да ескалира и да се стигне до нещо по-тежко.

„От няколко години родители ме молят да се намеся и да гарантирам положението в клуба. И сега точно това се случи, то е в интерес на родителите, на децата им, които са прокудени от стадиона и тренират по селца и паланки. Нямам нищо против Петър Курдов, той си върши работата, отборът играе и положението му е задоволително. Искам той да продължи да бъде начело на тима”, заяви Ральо Ралев пред радио Пловдив късно снощи.

На самото събрание пък Курдов заплашил, че няма да позволи на отбора да играе и по този начин ще го извади от групата. Той изяви претенции, че лично е дал 130 хиляди лева за издръжката на Марица.

Подобни статии

Top