Скандал между феновете на Ботев заради Петричев

В момента продължава да се вихри скандал и взаимни обвинения между феновете на пловдивския Ботев заради различното отношение към шампиона Лудогорец и неговите шефове. Новите собственици от Сдружението направиха първите стъпки към затопляне на отношенията, а изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев пи кафе с част от лидерите на фен клуба в магазина на „канарчетата” на базата в Коматево преди победата с 3:1.

След мача Петричев и компания бяха блокирани от ултрасите на централната трибуна в продължение на час, като бяха освободени след намесата на специалните части. Още на стадиона избухна и разпален дебат за това дали е редно Ботев да бъде във война с Лудогорец, от където има да получава и пари.

Част от привържениците поискаха от всички да проявят здрав разум, защото клубът няма какво да спечели от подобни военни действия.

А продажбата на някои от талантите на „канарчетата” може временно да закърпи бюджета за новия сезон, след като в момента отборът не се бори за нищо повече от шестото място.

Подобни статии

Top