Скандал! Попето се гаврил с масажиста, карал го да прави лицеви опори

Ивелин Попов се гаврил с масажиста

Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов се е гаврил с масажиста на тима и го е карал да прави лицеви опори пред останалите в съблекалнята. Попето, който пропусна дузпа срещу Малта, а след това каза, че е удавил мъката с бутилка уиски и успокоителни, постоянно се е заяждал с масажиста и го е действал като новобранец в казармата.

Тези изстъпления принудили рехабилитатора да се обади на бившия капитан на България Стилиян Петров и да го помоли за помощ. Селекционерът Любослав Пенев също бил запознат със случая.

В същото време и в Русия награбиха Ивелин Попов, който играе за местния Кубан. Медиите пишат, че Попето повече няма да бъде викан в националния отбор, защото вместо като капитан, се държал като хулиган, като понякога дори е бил гонен от тренировка. Неслучайно той усилено си търси и нов клубен отбор, защото новият наставник на Кубан заявил, че няма да търпи своеволията му.

Тези разкрития все повече помрачиха образа на националния ни тим, който събра едва 4 точки от 4 мача в квалификациите за Евро 2016.

 

Подобни статии

Top