Слави Георгиев: Тотев да дава оставка, ако има доблест!

7650_1000730450002008_3877725240911611742_n

Това, което се случи е, че най-сетне стана ясно как се извършват обществените поръчки в Пловдив. И според мен ако Тотев има доблест, трябва да си подаде оставката. Това заяви в коментар за DCNEWS председателят на групата общински съветници на Патриотичния фронт в града под тепетата Слави Георгиев, по повод повдигнатото от Софийска градска прокуратура обвинение срещу пловдивския градоначалник.

Тотев – обвиняем за зоокъта!

Върнаха ми вярата в българското правосъдие. Изненадана съм приятно, все пак борбата ни продължи близо две години и най-накрая се случи. Естествено, още е в процес на изясняване самото дело, не знам колко ще продължи, коментира бившата кметица на район „Западен“ Десислава Желязкова, която сезира прокуратурата за нарушенията в обществената поръчка за зоокъта.

Много съм развълнувана. Надявам се длъжностните лица по веригата да си поемат отговорността, добави Желязкова. И допълни, че многократно е говорила пред медиите и е огласявала фактите и то много преди да се построи сегашната зоологическа градина за около 4,6 млн.лв. Както разбирам от снощното обсъждане на бюджета е предвиден още 1 милион лева за клетката на тигъра. Продължаваме по същия начин да действаме, без обявени поръчки, с несвършени дейности и пари, заключи Желязкова.

Досъдебното производство продължава, не коментираме, защото трябва да изчакаме приключването му, коментираха от пресслужбата на Община Пловдив. Нямаме основание да се притесняваме, допълниха оттам. 

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top