Слави Георгиев: Тотев да дава оставка, ако има доблест!

Това, което се случи е, че най-сетне стана ясно как се извършват обществените поръчки в Пловдив. И според мен ако Тотев има доблест, трябва да си подаде оставката. Това заяви в коментар за DCNEWS председателят на групата общински съветници на Патриотичния фронт в града под тепетата Слави Георгиев, по повод повдигнатото от Софийска градска прокуратура обвинение срещу пловдивския градоначалник.

Тотев – обвиняем за зоокъта!

Върнаха ми вярата в българското правосъдие. Изненадана съм приятно, все пак борбата ни продължи близо две години и най-накрая се случи. Естествено, още е в процес на изясняване самото дело, не знам колко ще продължи, коментира бившата кметица на район „Западен“ Десислава Желязкова, която сезира прокуратурата за нарушенията в обществената поръчка за зоокъта.

Много съм развълнувана. Надявам се длъжностните лица по веригата да си поемат отговорността, добави Желязкова. И допълни, че многократно е говорила пред медиите и е огласявала фактите и то много преди да се построи сегашната зоологическа градина за около 4,6 млн.лв. Както разбирам от снощното обсъждане на бюджета е предвиден още 1 милион лева за клетката на тигъра. Продължаваме по същия начин да действаме, без обявени поръчки, с несвършени дейности и пари, заключи Желязкова.

Досъдебното производство продължава, не коментираме, защото трябва да изчакаме приключването му, коментираха от пресслужбата на Община Пловдив. Нямаме основание да се притесняваме, допълниха оттам. 

Подобни статии

Top