Славчо Атанасов започна срещи с пловдивчани в „Централен“

От днес започват  активните срещи  на Славчо Атанасов с пловдивчани от район Централен. За улеснение на гражданите ще бъде изготвен график, който ще бъде оповестяван  предварително. Атанасов ще бъде  на разположение на хората  всеки ден от 9 до 13 часа и след 17 часа. За първи път беше представен и Георги Димитров, който е  кандидат на Патриотичния фронт за кмет на район „Централен“.

Срещите на депутата от Патриотичният фронт Славчо Атанасов  с пловдивската общественост започнаха от  район „Източен”. Изводът след обиколката там е, че  най-големите  проблеми  са свързани със състоянието на  вътрешнокварталните улици, липсата на детски площадки и високите данъци и такси.

Има и  елементарни неща, които могат да се решат не за ден, а за часове. Всички тези оплаквания и сигнали се описват от моите районни кметове, във всяка една улица какъв проблем поставят хората, обясни Атанасов.

Икономистът и бизнесмен Георги Димитров е кандидатът  на Патриотичния фронт за кмет на „Централен”. Според него големият проблем в района е, че се поддържат и почистват само главните улици.

Когато се  ми наложи да гледам 2 деца, да плащам 50 лева за ясла и градина, да плащам данъка на 2 автомобила 800 лева и да получавам разбити тротоари и улица приех идеята да подобря това, заяви Димитров. Чистотата в междублоковите пространства е един от проблемите на хората в район „Централен”

Обиколката на район Централен ще продължи около 10 дни.

 

 

Подобни статии

Top