Славчо Атанасов издига районни кметове с опит

Народният представител от Патриотичен фронт и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов представи кандидатите за районни кметове, които ще бъдат част от екипа му.

Това са хора, които обичат града си и познават районите си, хора с административен опит и с бизнес, постигнали успеха си сами, честни и некорумпирани, категоричен бе Атанасов.

Представянето бе пред важно за него и политическата му кариера място – паметника на Хан Крум в район „Тракия“.

Неслучайно правим представянето тук, на това емблематично място. Крум е символ на здравата, стабилната държавност. Едва ли има друг български владетел, по времето на който цялата държава да е била толкова стабилна, административно подредена и справедлива. Този владетел е бил безпощаден към разбойниците и корумпираните лица. Но, в същото време е бил социален владетел. Затова днес с екипа ми сме тук, оттук тръгваме“, заяви Славчо Атанасов.

Той започна представянето на екипа си с единствената дама в него – Десислава Желязкова, кандидат за квмет на район „Западен“.

Познавате я, човек от район „Западен“, районен кмет на „Западен“ от екипа на Иван Тотев. Именно заради честната си и безкомпромисна позиция, за това, че отстояваше интересите на хората в района си, тя обаче бе отстранена. Деси е човек с административен опит, доказал, че може да бъде добър стопанин на района си, посочи Славчо Атанасов.

Костадин Гаров е кандидатът за кмет на район „Тракия“.

За мен Пловдив е неделим и всички райони са важни, но знаете – в „Тракия“ остана сърцето ми, оттук започнах административната си кариера. Затова съм изключително горд, че човек с опит, бизнесмен, диалогичен и сред хората – е кандидатът тук, заяви Славчо Атанасов.

 

Сериозна битка и изненада за район „Централен“ обеща Славчо Атанасов, представяйки кандидата за кмет Георги Димитров.

Защото това е човек с опит, икономист, идва от частния бизнес, ръководи 140 души, човек, който познава района си, посочи Славчо Атанасов.

 

Млад човек, но и опитен, енергичен и свързан с района си, икономист, също идва от частния бизнес – така Славчо Атанасов представи кандидата си за кмет в район „Източен“ Павел Милушев. Той бе категоричен, че това е най-тежкия район на Пловдив, тъй като в него е и най-голямата етническа махала и по тази причина ще е плътно в работата си до Павел Милушев.

 

Това ще е моят кмет, тъй като аз живея в „Кючюк Париж“, заяви за кандидата за кмет в район „Южен“ Борислав Инчев. Отново млад човек, но и човек със солиден административен опит – знаете той беше част от екипа ми като главен секретар на общината в мандат 2007-2011 г., напомни Атанасов.

 

Според него кандидатът  за район „Северен“ Станьо Балтов е млад, образован и успял, човек с опит, човек от района.

Станьо Балтов не само живее в района и познава проблемите му, част от бизнеса на този млад и успешен човек е в „Северен“, знаете тук има сериозна индустриална зона. Той познава както проблемите на обикновените хора, така и на бизнеса, посочи Славчо Атанасов.

 

Той бе категоричен, че тръгва с подготвен екип – „гледайки останалите – твърдя, че е най-подготвеният“, заключи кандидатът на Патриотичен фронт.

Подобни статии

Top