Славчо Атанасов: Пловдив трябва да се управлява честно и почтено!

Пловдив трябва да се управлява честно и почтено. Срещите, които правим с пловдивчани всеки ден го показаха – на хората им омръзна да ги лъжат и ограбват. Пловдив тряба да се управлява с визия за следващите 20 години, а не на принципа „проба-грешка“ от типа – днес ще правим подземен паркинг под Пеещите фонтани, утре – не. Пловдив не бива да се управлява с поглед, забит в собствения ти мандат – от рода на „няма да осъществим мечтата на пловдивчани да пият чиста балканска вода, защото този голям воден проект не е от моя мандат.

Пловдив трябва да се управлява с реална ежедневна грижа за хората, а не на парче, със скъпоструващи мегапроекти, трябва да се управлява така, че гражданите да живеят добре, а бизнесът да има условия да се развива, не да ги притискаш с непосилни данъци.

Пловдив трябва да се управлява с почтени хора.

Ние вече показахме, че можем да управляваме така. Твърдя, че екипът, с който тръгваме днес също е такъв – почтен и можещ.

Това заяви Славчо Атанасов днес, след като коалицията, която го издигна и регистрира кандидатурата му за кмет на Пловдив в Общинската избирателна комисия /ОИК/.

„Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт: НФСБ и ВМРО“ регистрира в ОИК за участие в изборите и кандидатури за кмет за шестте района на Пловдив – Георги Димитров – в „Централен“, Станьо Балтов – в „Северен“, Павел Милушев – в „Източен“, Борислав Инчев – в „Южен“, Десислава Желязкова – в „Западен“ и Костадин Гаров – в „Тракия“.  Регистрирана беше и пълна листа общински съветници.

Това са хора, честни и почтени, с опит, постигнали всичко сами. Те не са спуснати от партийни централи, а са хора, които живеят и работят тук, в Пловдив. Нито един от тях не е забъркван в скандали или корупционни схеми, посочи Славчо Атанасов, който води листата за общински съветници.

След него е Слави Георгиев, общински съветник със сериозен опит. Трета е д-р Лилия Учкунова – също общински съветник няколко мандата и почетен гражданин на Пловдив. Четвърти е регионалният организатор на ВМРО за Пловдив Александър Сиди, след него председателят на ОбС в миналия мандат Илко Илиев, шести е Стефан Послийски – член на националното ръководство на ВМРО, седми – Костадин Гаров, който е и кандидат за районен кмет за „Тракия“.

Подобни статии

Top