Славчо Атанасов раздаде знамена на пловдивчани на старта на кампанията

Славчо Атанасов раздава знаменца на паметника на Съединението

„Патриотичният Фронт-НФСБ и ВМРО” откри официално предизборната си кампанията в Пловдив. Вместо концерт и скъпо тържество кандидатите за народни представители, членове и симпатизанти раздаваха пред паметника на Съединението националния флаг. Представителите на обединените патриоти заявиха че ще работят за възраждане и утвърждаване на основните български добродетели.

Водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” за Пловдив-град Славчо Атанасов поздравяваше и лично раздаваше знамена на пловдивчани. Той коментира и идеята за поредно увеличаване на данъците и припомни идеята на Бойко Борисов отпреди около 4 години, половината от приходите на общините да остават в самите общини.

50% е много. Наши експерти са изчислили, че това може да стане до 20% и в случая само ще припомня, че Пловдив дава на държавната хазна милиард и 200 милиона лева всяка година. В същото време ние получаваме субсидия едва 100 милиона т.е. едва около 7% от това, което Пловдив дава на държавата, коментира водачът на листата на „Патриотичен фронт“ Славчо Атанасов.

Пловдивчани демонстрираха огромен интерес към началото на кампанията.

На опашката за знамена се нареди  и зам.-преседателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки, който без да се прережда, получи своя трибагреник.

„Национализмът всъщност е това, което трябва на България. Не обяснения за ляво и дясно . Виждате с години хората, които се определяха за леви, правиха най-десните политики. И обратно десните политици имат тежко комунистическо минало. Ние твърдим , че националния път е единствения пред България, заяви Джамбазки.

Той не отрече твърденията , че има преливане на структури на „Атака” към „Патриотичния фронт” и коментира, че се приема всеки един, който е решил да напусне партията на Сидеров.

 

Подобни статии

Top