Славчо Атанасов тръгва с нови обувки на срещи с пловдивчани

slavcho_obuvki

Народният представител от Патриотичен фронт и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов започва поредица от срещи с гражданите по райони. По традиция екипът на Атанасов му подари чифт нови обувки, които да „скъса със здраве“ при обиколките.

Винаги съм водил кампаниите си по този начин, защото за мен истината е в срещите с хората очи в очи, заяви Славчо Атанасов. Те започват от квартал „Каменица“ , след това и в останалите райони на Пловдив. Планирал съм да обиколя целия град през следващите два месеца, за да мога на място да чуя проблемите и мненията на хората, каза Атанасов.

Пловдив не е само в центъра, затова подаряваме на нашия кандидат Славчо Атанасов този чифт, подчертавам, български обувки, с пожеланието да ги скъса от ходене, каза Александър Сиди и ги поднесе от името на екипа на Атанасов.

Патриотите заявиха, че гледат по-далеч от хубавата опаковка на централната градска част, която сегашното управление направи за страшно много пари, но всички виждат как тя се пропуква. Нашият кандидат отива там, където хората живеят и където са техните истински проблеми, подчерта Сиди.

Направен е график на обиколките и пловдивчани ще имат възможността да се срещнат със Славчо Атанасов на изнесени приемни по районите. Той е единственият пловдивски народен представител, който реално се среща със съгражданите си и се опитва да решава поставените му от тях проблеми, допълни общинският съветник от ПФ д-р Лилия Учкунова.

През приемната му вече са преминали над хиляда души и на много от тях е успял да помогнем. Разбира се, има въпроси, на които все още се търси решение, но ако Славчо Атанасов стане отново кмет на Пловдив, той винаги ще работи в помощ на хората, както го е правил и досега, заяви Учкунова.

Нашата политика винаги е била да сме близо до хората и това няма да се промени, защото пловдивчани непрекъснато ми обясняват, че им е невъзможно да се срещнат и да споделят проблемите си със сегашното градско управление, каза Славчо Атанасов.

 

 

 

 

 

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top