Славчо кани Тотев на турско кафе

Общинските съветници от Националния фронт за спасение на България /НФСБ/ начело със Славчо Атанасов канят кмета Иван Тотев на турско кафе преди сесията на Общинския съвет на 11 септември. Атанасов заяви, че патриотична група е готова да подкрепя важните за града проеки, за да се избегне зависимостта на ГЕРБ от ДПС. Припомняме, че голяма част от предложенията на управляващите се приемат именно с гласовете на съветниците от движението.

Славчо Атанасов и колегите му от НФСБ внасят предстоящата сесия на 11 септември предложение за отнемане на имот от 6 дка от общинският съветник от ДПС Джамисет Джафер.

„6 декара общински терен, който беше публична общинска собственост, но превърната в частна общинска собственост, беше отдаден за 50 ст. на кв.м. Фондация „Толеранс” беше създадена само 3 месеца преди скандалното решение”, припомни Атанасов.

Общинските съветници напомниха и за отпуснатите 1 млн. и 100 хил. лева на фондацията на Антон Карагьозов „Рома”.

„В гласуванията в миналото ВМРО е била организация, която твърдо се е обявявала срещу даването на парите на фондация „Рома”. Това е субсидиране на малцинства и реално купуване на гласове за всички избори”, подчерта Васко Вътев – съпредседател на ВМРО- БНД в Пловдив.

Според съветниците от НФСБ времето на задкулисието и икономическо-политическите сделки е приключило.

„Общинските съветници от Патриотичния фронт казват така: Ако на ГЕРБ са необходими няколко гласа за дадено предложение ще гласуваме. За да не се налага управляващите да дават терени на ДПС в замяна на подрепа”, посочи Костадин Гаров от НФСБ-Пловдив.

Славчо Атанасов се надява след три години управление на ГЕРБ и ДПС в Пловдив от партията на Бойко Борисов да изпълнят обещанията на лидера си и да не се коалират с представители на движението за права и свободи.

 

Подобни статии

Top