След колко време сексът в една връзка става лош?

Защо мъжете имат желание за секс сутрин

Ново проучване разкрива кога сексът в една връзка достига своя пик и кога започва да става по-лош. Първите 6 месеца на една връзка са опознавателен период, в който двойките все още се напасват. Има хубави моменти, но и двамата партньори все още са несигурни в предпочитанията на другия.

Следващите 6 месеца повечето двойки достигат сексуалния пик на връзката си. Тогава и двамата знаят какво харесва другия и преживяванията в леглото са незабравими и дръзки.

Когато мине първата година, сексуалният живот започва да върви бавно, но сигурно надолу. Партньорите са опитали какво ли не и липсата на изненади влошава положението.

В проучването участват около 2800 обвързани хетеросексуални жени и мъже от Германия на възраст между 25 и 41 години, които са въпросници всяка година в продължение на три години.

Изводите от изследването имат и някои ограничения. Не е възможно наример да се разбере дали сексуалният живот не се подобрява отново след третата година. Така, че не бързайте, а почакайте… кой знае какво ви чака с любимия човек.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top