Сложиха хамаци в парк „Лаута“

Сложиха хамаци в парк Лаута

9 хамака оформиха нова  „Айляк зона“ в парк „Лаута“, а между тях са поставени импровизирани масички, като намерението е броят на въжено-платнените люлки да се увеличи още.

Това е част от политиката ни да предоставяме все повече и нови атракции за посетителите на парка, коментира кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров.

За първи път в България именно в „Лаута“ предстои изграждането на висока 6 метра въжена кула, която се очаква да предизвика голям интерес сред децата, тъй като ще могат да се катерят по нея. Скоро ще е готова и постоянната открита сцена, както и нова чешмичка в началото на Главната алея.

Целта ни е през няколко метра, отляво и отдясно да има приятни предизвикателства, в които гражданите непременно да открият свое любимо място за активен отдих и забавление, посочи Костадин Димитров.

Той припомни, че зоната с барбекютата, детската площадка, фитнес площадката, волейболната площадка, шахматните маси и другите аткракции, изградени от началото на мандата, почти не остават без посетители.

Подобни статии

Top