Социолози със социално-политически анализ преди вота в Пловдив - DC news

Социолози със социално-политически анализ преди вота в Пловдив

„Социално-политическата ситуация в страната в навечерието на президентските избори“ ще разяснят пред журналисти днес, в Културен център „Тракарт“, социолозите от катедра „Приложна и институционална социология“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Каква е социално-политическата ситуация в България на старта на предизборната кампания за президентските избори? Какви са алтернативите, между които ще избират българските граждани? Кои са актуалните и потенциални огнища на напрежение в страната и може ли да се прогнозира тяхното развитие през следващите месеци? Какво ще бъде влиянието на тенденциите в икономиката на страната и геополитическата ситуация върху  хода на предизборната кампания и резултатите от изборите? Това са най-важните въпроси, които ще бъдат засегнати.

Анализът ще бъде представен от доц. Мира Радева, проф. Иван Чалъков, доц. Иво Христов и доц. Сийка Ковачева – чрез онлайн връзка, д-р Тихомир Митев, докторант Пламен Нанов – специалист по съвременна Турция, докторант Зорница Чакмакова – специалист по социални движения, и гл. ас. Донка Кескинова.

Подобни статии

Top