„Спаси Асеновград, защити визията на града си” – включи се и ти!

Казусът със строежа на многоетажна жилищна сграда на улица „Георги Данчов” в Асеновград, за който DCNEWS.BG подробно разказа, придобива все по-широка популярност в социалните мрежи.

Много жители на Асеновград се свързаха с нас, за да изкажат възмущението си от безразборното раздаване на разрешително, както и да се включат в инициативата „Спаси Асеновград, защити визията на града си”

Ето малка част от коментарите на будните граждани:

„Законите са за да се спазват! Обликът на болшинството български градове е повече от абсурден, ефект от толерирането на подобни проекти“, категоричен е Тодор Тодоров.

„Нямам против строежите,но трябва да се спазва облика,да не се строят огромни кооперации,закриващи околните ,нека се издават разрешителни и планове в рамките на допустимото според района на строеж!“, смята Дорияна Хаджииванова.

„Сградата не и е там мястото, не се вписва в квартала и е прекалено висока. Плюс това няма никакво място за спиране.. 5-6 паркоместа на 20 апартамента сграда! Абсурд!“, споделя Ивайла Узунова.

„Всичко правят за пари.. И разрешение за строеж в реката ще подпишат“, гневи се друга асеновграданка“, пожелала анонимност.

Своята позиция, може да изкажете на фейсбук страницата ни, очакваме и сигналите ви на редакционната поща dcnews.bg@gmail.com

В групата Спаси Асеновград, защити визията на града си ! може да коментирате всичко по темата! 

Подписка срещу строежа на  многоетажна жилищна сграда на улица „Георги Данчов” в Асеновград ТУК!

 

 

Подобни статии

Top