Спецчасти нахлуха в полицията в Асеновград (СНИМКИ И ВИДЕО)

MVR_Asenovgrad (3)

Спецчасти влязоха в полицията в Асеновград, предаде репортер на DCNEWS. Трима от тях изведоха цивилен полицейски служител, когото отведоха с линейка в неизвестна посока. Докато репортерът ни бе пред полицейското управление, на място пристигна линейка, с която бе отведен полицейски служител, придружен от спецченгета. Медиците също отказаха информация. Впоследствие  на място пристигна и втора линейка, а междувременно в управлението се извършваха разпити на служители от екипи на отдел „Вътрешна сигурност“ София.

Както вече съобщихме, началниците на полицейските управления в Първомай  и Асеновград – Васил Налбантов и Димчо Темелков, бяха арестувани тази сутрин.

От Областната дирекция на МВР в Пловдив не потвърдиха информацията, но посочиха, че в момента се извършва проверка на всички полицейски управления в обхвата на дирекцията.

Районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров не пожела да коментира случая.

Говорителят на Окръжна прокуратура Галин Гавраилов също заяви, че на този етап не може да даде информация.

Междувременно репортер на DCNEWS се опита да разговаря със зам.-началника на РУП – Асеновград Деян Трачев. Той обаче отказа всякаква информация и изгони репортера ни извън управлението.

Вижте видео и снимки от арестите:

 

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top