Спешно набират средства за приюта в Нови Хан - DC news

Спешно набират средства за приюта в Нови Хан

Събират средства за приюта в Нови хан

От утре лекарите започват раздвижване на отец Иван от Нови Хан, който катастрофира край Цалапица във вторник вечерта. Свещеникът се възстановява добре от операцията, която му беше направена на счупения крак. Лекарите са му направили и стегната превръзка на гръдния кош, за да укрепят счупените ребра. От утре отецът трябва да започне да става, съобщи помощникът му отец Григорий. Веднага след катастрофата на апела на отец Иван за подпомагане на приюта в Нови Хан с дърва и въглища, както и с храна, са се отзовали много хора, каза Григорий. Днес той е в Александровска болница в София, откъдето са дарили 40 кубика дърва за приюта. Обаждали се и много бизнесмени и фирми.

Днес до медиите отново беше разпратен апел за подкрепа на приюта. Спешно се набират средства за закупуване на въглища и дърва. Необходими са също хранителни продукти като месни и зеленчукови консерви, олио, боб, леща и други трайни продукти.

Парични дарения могат да се превеждат по сметката на дома:

Дом за сираци „Св. Николай“ при храм „Св. Троица“, Банкова сметка: UNI CREDIT BULBANK,клон Елин Пелин IBAN: BG72UNCR 96601000411600, BIC:

UNCRBGSF

Средства могат да се превеждат и чрез е-pay:

http://www.svetinikolai.org/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=14&lang=bg

Дарения в натура могат да се носят на място в дома в Нови Хан или да се изпращат с куриер. Адресът е:

Дом за сираци „Св. Николай“ при манастир „Св. Троица“

ул. „Търнава“ № 21 А

с. Нови Хан п.к 2110, община Елин Пелин

 

 

Подобни статии

Top