Спипаха трима пияни и един без книжка само за ден - DC news

Спипаха трима пияни и един без книжка само за ден

Четирима нарушители са били засечени при полицейски проверки за безопасност на движението вчера. Около 15:30 часа на кръстовище между ул. “Ландос” и бул. “Цариградско шосе” в Пловдив екип на Шесто РУ спрял микробус “Мерцедес”. Колата управлявал 18-годишният Й.С. от града, без да притежава шофьорска книжка и с наложено административно наказание за същото престъпление.

Три часа и половина по-късно на паркинг пред магазин в жк “Тракия” колегите им от Пето РУ установили, че пловдивчанинът Г.Д. на 58 години е седнал зад волана на лек автомобил “Дайхатсу” с 2,06 промила.

Около 23:00 часа, в хода на специализирана операция по метода “широкообхватен контрол”, служители на РУ – Карлово спрели край кантон “Мурла” между Карлово и Сопот лек автомобил “Тойота”. Шофьорът Р.И. на 49 години от Сопот бил тестван с дрегер за алкохол и пробата показала наличието на 1,38 промила. По същото време в Брезово бил хванат друг почерпен водач – 59-годишният местен жител С.К., който управлявал лек автомобил “Волво” с 1,90 промила.

По случаите са образувани бързи производства.

Подобни статии

Top