Спипаха трима пияни и един без книжка

Четирима нарушители на пътя са били заловени при специализирани полицейски проверки през изминалото денонощие. В РУ – Асеновград са започнати незабавни производства срещу 64-годишен мъж от село Катуница и 49-годишен жител на село Звъничево.

Около 02:00 часа днес в село Караджово по-възрастният бил засечен да управлява лек автомобил “Фолксваген” с 1,22 промила. Около 21:40 часа снощи другият водач бил хванат в Асеновград с 2,39 промила зад волана на товарен автомобил “Рено”.

В понеделник, около 18:00 часа на кръстовище в Първомай служителите на реда спрели за проверка лек автомобил “Пежо” с 43-годишна шофьорка от Хасково, чиято алкохолна проба отчела 2,05 промила. Допълнителна справка показала, че жената е известна за подобно престъпление. С полицейска заповед тя е задържана за 24 часа, образувано е бързо производство.

Междувременно същите действия са предприети и в РУ – Карлово спрямо 35-годишен неправоспособен жител на село Анево. Около 23:25 часа той бил заловен на пътя между Сопот и Карлово да управлява лек автомобил “Фолксваген” с отнета шофьорска книжка.

Подобни статии

Top