Спортен празник „Активна събота“ организират на Гребната база

Спортен празник на Гребната база в Пловдив

На 30 август /събота/ WOW sport, Wake Your Body и Община Пловдив организират целодневен спортен празник  „Активна събота” на Гребната база.

Спортните мероприятия са от разнообразен характер и са подходящи за цялото семейство. Това е един чудесен повод да раздвижите уикенда си по забавен и атрактивен начин навън сред природа и усмихнати хора.

Програмата включва:

Функционална BootCamp тренировка

Тренировката ще се проведе от екипът на WOWsport. Тя ще следва философията за здраве, функционалност, предизвикателство и екипна среда. Мястото е на поляната до новите хангари на Гребна база. Началото е от 9:30, продължителността – 60 минути.

Плувен маратон

Нашите добри приятели и партньори от Multisport ще дадат старт на плувен маратон. Дистанциите ще са 1000 и 3000 м. Всеки има възможността да се включи в тази плувна надревара. Регистрацията започва в 08:30 часа, а официалният старт ще бъде даден в 10:00 ч. Ще има награди за участниците справили се най-добре с маратона.

Crazy Family Run

Едно весело приключение с нестандартни препятствия, в което могат да се включат малки и големи. Началото е от 11:00 часа. Приготвили сме атрактивни награди за най-бързите, най-атрактивните и разбира се най-малките участници. Нашите фотографи ще се погрижат да документират вашите забавни моменти.

Вечерен Run‘n‘Roll

От 19:00 ч. на трибуните ще стартира традиционната обиколка на Гребната база, но този път в ранната вечер. Във вечерното бягане могат да се включат всички малки и големи, с ролери и кънки.

„Активна събота” се организира с любезното съдействие на Община Пловдив чрез дирекция „Спорт и младежки дейности”.

 

Подобни статии

Top