Стартира четвъртият „Айляк фест”

Започна четвъртото издание на „Айляк фест” в Пловдив. Фестивалът се провежда в подножието на Младежкия хълм. В рамките на два дни там ще има много музика, игри и атрактивни работилници, сред които турнир по джаги, ателие по аеро йога, ателие по въртене на огън, ръчна изработка на бижута, специална кухня за вегетарианци.

В двата фестивални дни от 14:00 до 02:00 часа посетителите ще могат да се насладят освен на богата музикална програма и на интересни игри и работилници. Музикалните вечери са организирани тематично под надслов – „етно айляк” и „клубен айляк”.

Според Михаела Михайлова – един от организаторите на „Айляк феста” може би най-чудното в този фестивал е, че тази година за пръв път се смесват различни стилове, а целта е да се даде на хората по-голям избор да се забавлват по различен начин.

Стефан Борисов е от София и идва за първи път на събитието. Той е част от групата, гостуваща от Народно читалище „Бъдеще” сега. В читалището се занимават с биоакадемии, екологично образование и работа се деца. Част от представянето на читалището е и демонстрация на слаклайн.

Чрез люлката за въздушна йога всеки желаещ може да се запознае с източната практика без никога да се е докосвал до това изкуство.

„Още тази вечер може да станете част от приключението”, отправят призива си към пловдивчани организаторите.

 

 

Подобни статии

Top