Стартира Shake Тhat Хълм

Първият по рода си пловдивски фестивал Shake Тhat ХЪЛМ стартира тази вечер на Младежки хълм. Фестът ще бъде двудневен и в него ще участват някои от интересните изпълнители на българската сцена. Танци и етно ритми предвиждат организаторите в двете вечери.

По време на фестивала ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени със специфичния си дух,  култовите заведения на града се включват и ще приютят всички нас, за да задоволят и най-претенциозните вкусове.

В съботния ден са предвидени детски образователни работилници и различни физически активности.

Докато едни от нас бичат айляк през деня, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly, Кендама, Скейт Зона, Театър, Slackline и много други. Всичко това е за Пловдив – за Вас Хора, за да сме ЗАЕДНО! Да направим града все по-привлекателно място, с прекрасните му дадености за Бичене на АЙЛЯК , призовават организаторите.

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е  част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

ПРОГРАМА:

ПЕТЪК 19-ТИ ЮНИ:

Група N.E.
Кottarashky
Balkansky/ DJ Set

СЪБОТА 20-ТИ ЮНИ:

Skill – Българи
Acoustic corporation
Тъпани и гайди
Оратница

Подобни статии

Top