Стаховяк се разписа върху руса фенка (СНИМКИ)

Руса дама, фенка на Ботев, предложи на вратаря Адам Стаховяк да й даде автограф върху кожата на ръката й по време на срещата на базата в Коматево.

Тя запретна ръкава на бялата си блуза, а футболистът старателно положи своя подпис.

По него въздишат болшинството от нежната половина от феновете на Ботев, но полякът е щастливо женен за дългокоса блондинка. Имат и малка дъщеричка. Томаш Иршак обаче все още е ерген.

Непрекъснат поток от привърженици на „Ботев“ беляза третата поред среща между футболисти и фенове, в която участваха вратарят Адам Стаховяк и полузащитникът Томаш Иршак. В продължение на цял час двамата не престанаха да се снимат с феновете си и да раздават автографи.

Ботевисти от различни възрасти се бяха подготвили с тениски, шалове, картички и календари, на които да получат заветния подпис.

Повечето от дамите пък предпочетоха футболистите да се разпишат директно върху кожата им. Езиковата бариера бе единственият проблем в общуването между феновете и звездите на „Ботев“, но както знаем, езикът на жестовете винаги спасява положението.

Атмосферата в клубното кафе беше почти като след победа на любимия отбор. Много усмивки, радостни възгласи и пожелания за силни мачове получиха двамата футболисти от верните си фенове.

До момента участие в срещите със запалянковците взеха Иван Цветков, Християн Казаков, Йордан Христов и Александър Колев. Почитателите се надяват това да се превърне в традиция и все по-често да имат възможността да се докоснат до играчите на любимия „Ботев“.

Подобни статии

Top