Стефан на Гала е в шок! Водещата призна, че харесва друг мъж в ефир

Интервю на Хилда Казасян от “Капките” в “На кафе” по Нова телевизия завърши с неочаквано признание на Гала.

Гала призна, че харесва много водещия на музикалния формат Геро. Хилда разпръсна прословутия си позитивизъм в ефира. Докато обясняваше как всичко е от розово по-розово в предаването за имитации, тя беше прекъсната от Геро, информира Блиц.

“Хилда ще ме прави джаз певец”, обяви водещият на “Като две капки вода”. След шегата той добави съвсем искрено, че Хилда много се е разхубавила. Симпатията се четеше в погледите и на двамата, въпреки че Геро леко “открадна” минутите внимание към певицата.

След края на интервюто, което беше на запис, се видя, че Гала направо се е прехласнала по актьора. “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана.

“Много хубав е станал. На Хилда обяснява колко се е разхубавила, ами той?”, продължи с хвалбите Гала.

В цялото си предаване в понеделник водещата беше доста закачлива и в подчертано любовно настроение. След репортаж за хора, на които работата им е да гушкат панди, Гала коментира, че ѝ тя може да се занимава с гушкане.

“Особено ако на мястото на пандата е Брад Пит”, обяви звездата на Нова тв. Колегите ѝ веднага я подсетиха, че винаги е казвала, че харесва повече Джордж Клуни.

“Може и Джордж Клуни, може и Джони Деп, и Брадли Купър…”, размечта се Гала.