Стилиян и Мартин: Ние сме дотук с българския футбол (ВИДЕО)

Ние може да се гордеем, че застанахме с лицата си и имената ни остават чисти

Стилиян Петров и Мартин Петров бяха категорични, че са дотук с българския футбол. Това решение идва минути, след като стана ясно, че Георги Иванов победи Димитър Бербатов на Конгреса.

„Господин Иванов си обяви Изпълкома, аз до края ще съм с Димитър Бербатов. Искам да поздравя Георги Иванов и да му пожелая успех. Ние сме истински и се видя, че искаме да работим за българския футбол. Стилиян Петров е дотук с българския футбол! Стилиян Петров няма да бъде в българския футбол. Искам да благодаря на целия екип на Димитър. Има хора, които искат да търсят нещо различно. Ние може да се гордеем, че застанахме с лицата си и имената ни остават чисти. Три години се борим, заяви Стилиян Петров.

„Аз също съм дотук с българския футбол. Ще ви помоля повече да не ме търсите, за да коментирам български футбол. Опитахме се за три години да направим нещо. Дадохме всичко от себе си. Хубаво е, че се разсеяха всякакви съмнения. Аз се прибирам в Мадрид, ще си изчистя басейна и ще си почина“, категоричен бе и Мартин Петров.

Източник: gong.bg