Стилът в любовта според зодията

Както е известно, за романтичната съставка в зодиакалния знак отговаря енергията на Венера. Всеки от нас притежава особен почерк в любовта и също иска да бъде обичан. Уникалният код от енергийни елементи на зодиакалния ви знак може да разкаже какъв е стилът ви в сърдечните дела.

Овен
Страст и дързост са основните елементи на Вашия стил. Когато се опре до чувства, предпочитате емоционалността и решителността. Това Ви позволява да бъдете смели и искрени в отношенията си с другите.

Телец
Спокойни и чувствени, Вие сте съвсем наясно какво точно искате. Притежавате способността да „приземите“ хората и в същото време да им подарите увереност и умиротворение. За Вас е важно партньорът ви да цени вашата лоялност и търпение.

Близнаци
Интелектуалната любов – това е Вашата цел. Вие сте от тези,  за които най-добрия афродизиак е интересната дискусия. Остроумието за Вас стои над всичко.

Рак
Мечтателни и притежаващи развита интуиция, повече от всичко Вие искате да имате възможност да споделите с партньора си своите чувства и да усещате неговото разбиране. Уверени сте, че подкрепата и грижата са най-важното в любовта.

Лъв
Творческият и ярък Лъв винаги има нужда от страст. Искате партньорът Ви да Ви развлича не по-малко, отколкото Вие него, защото скуката е „целувката на смъртта“. Вашата природа изисква непрекъснато внимание, за да не угаснат чувствата.

Дева
Склонни сте към щателен анализ на всяко действие и, естествено, сте капризни. Необходимо Ви е непрекъснато да Ви показват и доказват колко силно Ви ценят. Първо, това повишава настроението Ви и второ – прави Ви щедри на емоции. 

Везни
По натура сте романтични и много обичате да бъдете в обществото. Мислите Ви са заети с различни планове как да угодите на своя партньор. Не приемате конфликтите в отношенията. Колкото са повече, толкова по-бързо угасва любовта Ви. Във Ваш интерес е да бъдете дипломатични. 

Скорпион
Емоционалната Ви натура изисква дълбока и мощна връзка в любовта. Повърхностните отношения Ви навяват скука. Винаги искате да достигнете до самата същност на Вашия партньор и да узнаете вичките му тайни страни.

Стрелец
При Вашите връзки задължително трябва да присъстват две съставки: разнообразие и приключения. Пълни сте с ентусиазъм и сте готови да изразявате чувствата си, но за това Ви е нужно да се чувствате свободен човек.

Козирог
Вие сте предан и прагматичен партньор. За да покажете своята привързаност и уважение, вместо думи, използвате действия. За Вас е важно, партньорът Ви да се чувства защитен и да получава всичко, което му е необходимо в отношенията.

Водолей
Свободата и индивидуалността имат решаващо значение в отношенията Ви. Вие сте изобретателни и партньорът ви е длъжен да стимулира интереса Ви чрез нещо ново и интересно, но и да Ви дава от време на време да оставате сами. Любовта Ви ще е жива дотогава, докато се чувствате самостоятелен човек.

Риби
Чувствителността и състраданието в любовта са заложени дълоко в духовната Ви същност.  Готови сте да давате топлина и да цените отношенията, като така се чувствате много по-добре. Без страх откривате сърцето си и споделяте с партньора си всичко най-хубаво.

Източник:  Рамблер
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top