Стипендии за младите предприемачи от СОУ „Черноризец Храбър“ в Пловдив

Тържествено връчиха стипендии в СОУ "Черноризец Храбър" в район „Тракия“

Стипендиите, които вече се превърнаха в традиция, бяха връчени на тържество в училище „Черноризец Храбър“. Паралелката по публична администрация, която е единствена в града и по Предприемачество и бизнес представиха своите проекти и впечатлиха публиката с находчивостта си колективната работа. Стипендиите, осигурени от училищното настоятелство, се дават за пета поредна година.

„Впечатлен съм от децата в училището, още повече от това, че печалбата от реализираните проекти са дарили на хора в нужда по Коледа, което е прекрасен пример. Видях в тях и ораторски способности и създадена добра основа за по- нататъшно образование“, Костадин Димитров – кмет на район“ Тракия“.

Имената на отличените със стипендии са: Пламен Домусчиев от 12 Б, Таня Узунова от 12 А, Милена Цанкова от 10 А, Паулина Велинова 10 Б, Виктория Велева от 9 А, Васил Велев 9Б, Петър Петров от 8 А и Борис Пехливанов от 8 Б.

Дадени бяха и стипендии от директора на училището Елена Кисьова за издигане на издигане авторитета на училището.Присъстваха много официални гости като адвокат Радина Петрова – председател на училищното настоятелство и зам. кмета на район „Тракия“ Йордан Илиев.

Подобни статии

Top