Стоичков зачеркна Гриша Ганчев за юбилея

Легендата Христо Стоичков не иска скандалния бизнесмен Гриша Ганчев на своя празник по случай 50-ата му годишнина, пише на първа страница вестник „Меридиан мач“.

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков показа нагледно какво е отношението му към настоящия шеф на „армейците“ Гриша Ганчев. Носителят на „Златната топка“ за 1994 г. е зачеркнал скандалния бизнесмен за своя юбилеен мач, който ще се проведе на 20 май на стадион „Васил Левски“.

Ицо е в ужасни отношения с Ганчев, след като през 2013 г. хитрецът от Микре му спретна страшен номер. Той изпрати тогавашния треньор на Литекс във фалиращия ЦСКА. Разбира се, Гришата бе обещал също да дойде на „Армията“, но това не се случи. След тази подла постъпка Ганчев стана един от най-големите неприятели на Стоичков.

Както е известно, интересът към грандиозното събитие „50 години номер 8″, което ще събере на едно място куп световни легенди, е изключително голям. До момента са продадени над 10 000 билета и то при положение, че до събитието остават повече от шест месеца.

Обявените до момента легенди, които ще участват в юбилейния мач за 50-го-дишнината на Христо Стоичков, са Диего Марадона, Карлос Валдерама, Джика Хаджи, Джика Попес-ку, както и вратарите Хорхе Кампос и Хосе Луис Чилаверт.

Снимка: bgfootball.com

Подобни статии

Top