Стоичков зачеркна Гриша Ганчев за юбилея

stoichkov

Легендата Христо Стоичков не иска скандалния бизнесмен Гриша Ганчев на своя празник по случай 50-ата му годишнина, пише на първа страница вестник „Меридиан мач“.

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков показа нагледно какво е отношението му към настоящия шеф на „армейците“ Гриша Ганчев. Носителят на „Златната топка“ за 1994 г. е зачеркнал скандалния бизнесмен за своя юбилеен мач, който ще се проведе на 20 май на стадион „Васил Левски“.

Ицо е в ужасни отношения с Ганчев, след като през 2013 г. хитрецът от Микре му спретна страшен номер. Той изпрати тогавашния треньор на Литекс във фалиращия ЦСКА. Разбира се, Гришата бе обещал също да дойде на „Армията“, но това не се случи. След тази подла постъпка Ганчев стана един от най-големите неприятели на Стоичков.

Както е известно, интересът към грандиозното събитие „50 години номер 8″, което ще събере на едно място куп световни легенди, е изключително голям. До момента са продадени над 10 000 билета и то при положение, че до събитието остават повече от шест месеца.

Обявените до момента легенди, които ще участват в юбилейния мач за 50-го-дишнината на Христо Стоичков, са Диего Марадона, Карлос Валдерама, Джика Хаджи, Джика Попес-ку, както и вратарите Хорхе Кампос и Хосе Луис Чилаверт.

Снимка: bgfootball.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top