Стоичков пожела успех на "златните момичета" (СНИМКА) - DC news

Стоичков пожела успех на „златните момичета“ (СНИМКА)

Големият Христо Стоичков пожела успех на „златните момичета“ от ансамбъла на България, на Невяна Владинова и на целия щаб на Олимпийските игри, съобщава федерацията по художествена гимнастика на официалната си страница във Фейсбук.

Христо Стоичков се е обадил по телефона на Илиана Раева по време на откриването на Олимпийските игри, за да пожелае успех на момичета. Типично в негов стил, той казал на шефката на федерацията, че не се съмнява в успеха на момичетата. Обещал е, че ще гледа красивата битка на художествената гимнастика и ще стиска палци за нашите „златни момичета“. Пожелал е успех и на Невяна, както и на самата Илиана Раева и треньорите.

За пореден път Христо Стоичков заявява подкрепата си за нашите прекрасни момичета, след като вече участва във филма на Славея Сиракова „Страст“, където заедно с други популярни личности на България от различни сфери пожелава успех на момичетата на Олимпийските игри в Рио. Христо Стоичков е изпратил специална снимка за отбора, на която ясно личи пожеланието му за успех.

Националният отбор от своя страна благодари на Христо Стоичков за подкрепата.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top